Sportschoenen schoonmaken en onderhouden

stoom reinigen

Sportschoenen schoonmaken

Je sportschoenen schoonmaken, ik neem deze lastige klus nu voor je uit handen. Stop je sportschoenen niet in de wasmachine, hier zie ik dagelijks veel schade door voorbij komen. Het vele vocht van de wasmachine en vele ronddraaiingen zorgt voor losse zolen, kapotte verlijming, verkleuring en nog veel meer problemen.

Sportschoenen laten reinigen

De Sneaker Reiniger weet raad met alle soorten schoenen, tennisschoenen, voetbalschoenen, sneakers of exclusieve sportschoenen. Met stoom en ozon zorg ik ervoor dat nare vlekken verdwijnen, en nare geurtjes niet meer terugkomen. Met speciaal voor sportschoenen ontwikkelde reiniger kan ik de meeste vlekken verwijderen, denk hierbij aan make-up, wijn, bloed enz. enz.

Hoe werkt De Sneaker Reiniger?

  • drop of stuur je vieze sportschoenen naar mij toe, dit kan op diverse plekken in Nederland
  • boek en betaal een pakket via de webshop, kies je pakket welke bij jouw schoen en vervuiling past
  • binnen enkele dagen heb je de schone sportschoenen weer in je bezit.
veter schoonmaken

Tips en trics van De Sneaker Reiniger

In mijn blog kun je de laatste tips en trics vinden op het gebied van sportschoenen schoonmaken en onderhouden. Het is na het reinigen van je sportschoen vooral belangrijk om deze goed te beschermen. Dit kan zeer goed met de door mij geselecteerde Nano Protect spray. Deze is hieronder in de webshop te koop, na behandeling loopt vuil en smeer gewoon van je schoen af. Ik help je met sportschoenen schoonmaken.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.