149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Sportschoenen schoonmaken en onderhouden

Sportschoenen schoonmaken, ik zal je nu dit harde werk uit handen nemen. Stop je sneakers niet in de wasmachine, ik zie dagelijks veel van dergelijke beschadigingen. De grote hoeveelheid water en meerdere rotaties die door de wasmachine worden gegenereerd, kunnen problemen veroorzaken zoals losse zolen, gebarsten lijm en verkleuring. Sportschoenen kun je gemakkelijk met de hand schoonmaken, of je laat het mij doen. Ik ga graag voor je aan de slag.

yeezy vlek
sportschoenen schoonmaken

Sportschoenen laten schoonmaken

De Sneaker Reiniger weet raad met alle soorten sportschoenen schoonmaken, tennisschoenen, voetbalschoenen, sneakers of exclusieve sportschoenen. Met stoom en ozon zorg ik ervoor dat nare vlekken verdwijnen, en nare geurtjes niet meer terugkomen. Met speciaal voor sportschoenen ontwikkelde reiniger kan ik de meeste vlekken verwijderen, denk hierbij aan make-up, wijn, bloed enz. enz.

Hoe werkt De Sneaker Reiniger?

  • drop of stuur je vieze sportschoenen naar mij toe, dit kan op diverse plekken in Nederland
  • boek en betaal een pakket via de webshop, kies je pakket welke bij jouw schoen en vervuiling past
  • binnen enkele dagen heb je de schone sportschoenen weer in je bezit.
veter schoonmaken

Sportschoenen zelf schoonmaken

In de webshop bied ik vele schoonmaaksets aan om je sportschoenen goed zelf schoon te maken. En weet je niet hoe? Bij de meeste complete sets zit een handige handleiding voor het zelf schoonmaken van je schoenen. Twijfel je welke set je moet bestellen, stuur mij dan een foto van je vieze sportschoenen via de mail of instagram. En ik help je bepalen welke set het meest geschikt is voor jouw sportschoenen.

Reparatie van sportschoenen

Naast sportschoenen schoonmaken, kun je ook voor reparatie en herstel van sportschoenen bij mij terecht. Ik verhelp kapotte hielvoeringen, stikwerk en plaats nieuwe zolen op je sportschoen. Wil je weten of ik je kan helpen? Stuur dan een bericht met een foto van je schade en ontvang binnen 24 uur een scherpe offerte. Je brengt je sportschoenen langs op 1 van de locaties of stuur ze met de pakketdienst naar de werkplaats.

scheur yeezy
sportschoenen repareren

Tips en trics van De Sneaker Reiniger

In mijn blog kun je de laatste tips en trics vinden op het gebied van sportschoenen schoonmaken en onderhouden. Het is na het reinigen van je sportschoen vooral belangrijk om deze goed te beschermen. Dit kan zeer goed met de door mij geselecteerde Nano Protect spray. Deze is hieronder in de webshop te koop, na behandeling loopt vuil en smeer gewoon van je schoen af. Ik help je met sportschoenen schoonmaken.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95