Witte sneakers schoonmaken en wit maken?

Witte sneakers schoonmaken en wit maken. Super tof, strakke witte sneakers onder je outfit. Maar wat een ramp om de dag door te komen zonder deze vies te maken. Elk spatje is gelijk zichtbaar op je witte sneaker, maar met de volgende tips maak je de sneakers weer mooi wit.

En door de juiste voorzorg maatregelen te nemen voorkom je vlekken op je witte schoenen. Wat je nooit moet doen met witte sportschoen is in de wasmachine. De witte kleur gaat hierdoor enorm vervagen, zolen worden geel en ook de kans op vlekvorming door vocht is enorm.

sneakers ontgelen
Gele zolen weer wit Door De Sneaker Reiniger

Gele zolen ongelen met UV techniek

Geel geworden zolen maak ik weer helemaal wit met een speciale UV behandeling. Door invloed van zonlicht verkleuren veel rubberen zolen in de loop van tijd. Maar hier is gemakkelijk wat aan te doen, bestel deze producten hier of laat ze ontgelen door De Sneaker Reiniger. Bestel deze dienst hier!

Sneakers weer wit maken

Wat veel voorkomt bij witte schoenen of sneakers zijn krassen of dof (zwart) geworden plekken, dit is door slijtage van het materiaal ontstaan. En wat te denken van die vergeelde zolen!

Om krassen gemakkelijk weg te werken kun je een Whitening product gebruiken, zoals Pure White Sneakers. Door de doseerspons is dit gemakkelijk op de krassen aan te brengen, en zorgt ervoor dat de krassen niet meer zichtbaar zijn. Dit product bevat namelijk pigment, en is geheel vrij van oplosmiddelen. Let op dit product is geschikt voor de hardere materialen (leer, kunststof, rubber).

Hoe Pure White gebruiken:

Stap 1: Maak je witte sneakers goed schoon met een sneakercleaner

Stap 2: Plak de gedeeltes af die je niet wit wilt hebben, bijvoorbeeld de zool of midsole

Stap 3: wrijf in rondjes het Pure White product op de schoen, en herhaal dit na een half uur drogen.

Witte sneakers schoonmaken
Witte sneakers herstellen met Pure White

Tips om witte schoenen en sneakers schoon te maken:

Tip 1) Voorkomen is beter als genezen

Wil je dat je witte sneakers goed beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf, zorg er dan voor dat er een goede coating op zit. Op de markt zijn er vele merken beschikbaar, goede coatings zijn er van Crep, Jason Markk en ook van ons eigen merk Frisk.

Tip 2) Tandpasta of whitener

Een erg gemakkelijke en goed bruikbare tip voor je witte sneakers is gewone witte tandpasta. Veel vlekken zijn hiermee perfect eruit te poetsen, voor bijna elk materiaal te gebruiken. Tandpasta met Whitener zorgt zelfs voor een klein beetje meer wit effect. Gebruik voor het opbrengen een tandenborstel of een droge doek. Vergeet niet de tandpasta goed met water uit te spoelen. Een beter resultaat wordt met whitener behaald, bijv. Pure White Sneakers.

Tip 3) Hardnekkige vlekken verwijderen met groene zeep

Zijn de vlekken hardnekkiger laat dan een beetje groene zeep op de vlek intrekken, spoel hierna goed met water uit. Om een echte dieptereiniging te doen is het raadzaam om na deze handeling je sneakers met Frisk sneakerspray te behandelen. Dit trekt goed in het materiaal en is gemakkelijk met een droge doek op te wrijven. Hiermee wrijf je het vuil uit je witte sneaker.

Reiniging-set voor witte sneakers schoonmaken

Speciaal voor witte sneakers schoonmaken heb ik een set samengesteld met een zeer goede sneaker cleaner en pure white van SB. Hiermee krijg je die vieze sneakers weer prachtig wit. Bestel deze hier:

Zitten er vlekken die er echt niet uit gaan, breng of stuur dan je sneakers naar De Sneaker Reiniger. Ik heb een speciaal ontwikkelde reiniger voor vlekken waarmee ik aan de slag kan gaan. Ook gebruik ik een stoommachine waarmee ik veel vlekken kan wegblazen.

Ik sta klaar om je te helpen, stuur mij een bericht met een foto van je vieze sneakers of schade en je ontvangt een scherpe offerte. De Sneaker Reiniger, de duurzame oplossing. Witte sneakers schoonmaken. Ook biedt ik via mijn 2e platform tweedehands sneakers aan voor een scherpe prijs www.refurbishedsneakers.nl

de sneaker reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95