Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Witte sneakers schoonmaken

Witte sneakers schoonmaken. Wat is nu mooier dan witte sneakers aan met prachtig zomerweer, naar het strand, naar je favoriete festival. Het staat gewoon super als je schoenen mooi wit stralen in de zon. En dat wil je ook graag zo houden. Na een dagje festival zien je witte sneakers er echt niet meer zo wit uit toch? Ik wil je graag helpen om je witte schoenen weer klaar te maken voor het volgende festival of stranddag.

Belangrijk is wel dat je witte sneakers goed voorbereid op een dagje festival, maar hoe doe je dat:

De beste manier is het gebruik van een anti vuil en water coating, deze coating zorgt ervoor dat modder en vuil gewoon niet hechten kunnen aan jouw canvas schoen. Dit wordt ook wel impregneren genoemd, er zijn op de markt vele producten hiervoor. Onder andere Crep, Jason Markk protect of Liquidproof. Er zit duidelijk verschil in de duurdere merken en het goedkope impregneermiddel van bv. een Action of bouwmarkt. Ook bied ik deze behandeling aan in mijn 3 reinigingspakketten, klik hier.

witte sneaker

Er zijn op de markt van onder andere Crep 1-malig gebruik reinigingsdoekjes verkrijgbaar. Als het vuil nog vers aan de schoen zit haal je een reinigingsdoekje er over heen, en je kunt weer gaan dansen met frisse schone witte sneakers. Tevens bied ik in onze webshop een sneaker cleaner spray aan voor de snelle fix.

Laat je witte sneakers schoonmaken!

En zie je na het festival dat je schoen toch wel erg vies is geworden laat dan De Sneaker Reiniger er mee aan de slag gaan. Wij adviseren voor witte canvas sneakers het 4 sterren programma, je zult verbaast staan hoe mooi ze weer worden. En tevens haal ik elk naar geurtje dat je sneaker tijdens het festival heeft opgelopen er weer uit. Klik hier om naar de webshop te gaan. Door heel Nederland bezorgt, Sneakers schoonmaken Amsterdam tot Tilburg.

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

witte sneakers schoonmaken

Voor meer tips en trics over het reinigen en onderhouden van sneakers, witte sneakers, suède sneakers, of andere soorten sneakers kun je ook mijnblog volgen. Klik hier.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!

krijg nu

10% korting

Op het schoonmaken van jouw sneakers door de sneakerreiniger

Code: korting10