400+ klanten beoordelen 5 sterren | Clean | Protect | Repair

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png
Zoeken

Veelgestelde vragen.

Sneaker Cleaning Producten

Voor welke soorten schoenen zijn de producten geschikt?

De meeste producten zijn geschikt voor alle materialen, maar wil je zeker weten of het product voor jouw schoen of materiaal geschikt is kijk dan even naar de schoonmaakwijzer. Twijfel je alsnog, stuur mij dan een bericht met jouw vraag.

Waar kan ik de status van mijn bestelling vinden?

Via Sendcloud ontvang je binnen 12 uur een track en trace. Hier kun je real-time bekijken waar je bestelling zich bevindt. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Jazeker, dit kan binnen 14 dagen. De producten dienen ongeopend retour gestuurd te worden aan onze werkplaats. Je ontvangt dan binnen 7 dagen je geld retour.

Een product heeft mijn schoen beschadigd?

Alle producten die wij verkopen vereisen de juiste stappen in het gebruik ervan. Indien dit verkeerd wordt gebruikt kunnen wij daar niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Omdat hier geen controle op uit te voeren is, is het gebruik van alle producten met betrekking tot schoonmaak en bescherming op eigen risico.

Zijn alle producten duurzaam en milieu-vriendelijk?

Helaas nog niet, maar een zeer groot assortiment van sneakercleaners en protectors die ik hier aanbied zijn dit wel. In deze blog lees je welke producten het meest duurzaam zijn.

Sneakercleaning door De Sneaker Reiniger

Hoe schoon worden mijn sneakers?

Ik doe er alles aan om het hoogst mogelijke resultaat te behalen, echter kan ik geen garantie geven op het te behalen resultaat. Ik verdiep mij in het materiaal en bepalen welke technieken ik ga gebruiken om je sneakers grondig te reinigen. Twijfel je of bepaalde vlekken of vuil van je sneakers te verwijderen zijn, stuur mij dan een berichtje met een foto van de sneaker via het contactformulier.

Hoelang ben ik mijn sneakers kwijt?

Ik reinig je sneakers met de hand, waardoor dit best een tijdrovende klus is. Het reinigen kost enige tijd, maar vooral het goed drogen en verwijderen van geurtjes kost enkele dagen. Ik probeer afhankelijk van het gekozen reinigingsprogramma de sneakers binnen 7 werkdagen weer retour bij het drop point of jouw huisadres te krijgen.

Krijg ik garantie op een reparatie?

Jazeker, op de reparatie van schoenen en sneakers zit 1 jaar garantie. Neem hiervoor contact met ons op via de contact kanalen.

Welk programma kan ik het beste kiezen voor mijn sneaker?

Twijfel je welk programma nodig is voor jouw vieze sneaker, neem dan vooraf contact met mij op via het contactformulier. Ik zal dan een eerlijk en goed advies geven over welk programma het beste aansluit bij jouw reiniging.

Hoe verstuur ik mijn sneakers het beste?

Zorg ervoor dat de sneakers niet nat verstuurd worden, dit kan schade aan de sneakers opleveren. Wil je de originele doos bewaren, stuur deze dan niet op aan ons. Wij zorgen dat de schoenen netjes in een verzenddoos weer retour komen, aanleveren kan dus het beste in een simpele doos. Bij het verzenden ontvang je van ons een track en trace code. Wil je de sneakers aangetekend retour ontvangen, stuur mij dan even een bericht. De schoenen zijn anders niet verzekerd. Bij verlies of schade kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden.

Kan ik mijn sneakers ook langsbrengen?

Je kunt je sneakers opsturen aan de werkplaats. Ook kun je op afspraak de vieze sneakers afleveren bij onze werkplaats in Wichmond. Stuur hiervoor even een berichtje of bel even voor je langs komt. Indien je de sneakers hier dropt doe ze dan in een tas of doos en vergeet niet je gegevens er bij te verpakken.

Kan ik sneakers niet gewoon in de wasmachine gooien?

Dit kan altijd, maar dit is echt rampzalig voor de kwaliteit van je sneaker. Als eerste wordt de binnenvoering te nat en verschuift deze door de upper van de schoen. Hierdoor zullen de pasvorm en het aanzicht van je sneaker er niet op vooruit gaan. Ook is de lijmlaag van een zool tegenwoordig erg gevoelig voor een overvloed aan vocht, we zien dan ook vaak een rimpelig patroon optreden en de zool kan loslaten. Lees hier onze uitgebreide blog waarom dit niet verstandig is.

Behandel je ook waardevolle sneakers?

Ik behandel sneakers tot een verzekerde dagwaarde van 250 euro. Als je duurdere sneakers schoon gemaakt wilt hebben, neem dan even contact met mij op via de bekende kanalen.

Is het nodig om de sneaker met de anti-vuil coating te laten behandelen?

Nee dit is niet nodig, maar zal de sneaker wel langer vrij van vuil en vocht houden. Wij gebruiken een hoog kwalitatieve anti-vuil coating waarbij het vuil gewoon van de schoen afglijdt, ook hecht vuil zich niet aan het materiaal. De anti-vuil coating blijft ongeveer 1 maand vol werken, en zal dan langzaam aan kracht verliezen.

ZOMER SALE ★★★