Sneaker cleaner set kopen, de beste sneaker reiniger?

Sneaker cleaner set of kit kopen?

Sneaker cleaner set kopen bij De Sneaker Reiniger: ik test regelmatig de nieuwste sneaker cleaners die op de markt verschijnen. In mijn webshop verkoop ik een selectie uit de voor mij beste sneaker cleaning producten en sets. 

Bestel hier complete sets!

Sneaker cleaner sets getest

Zelf reinig ik alle sneakers met de merken Dr. FrisK, Collonil Carbon Lab en Shoeboy,s. Ik heb deze producten uitgebreid getest en sta hier voor 100% achter. Lees hieronder de voordelen van deze cleaners, en bestel vandaag nog een schoonmaak product.

Carbon Lab travel kit

Deze Sneaker cleaners zijn geschikt voor reiniging van alle soorten sneakers, Nike Air Max, Yeezy,s, Asics of New Balance. Noem maar op welk merk, ik verkoop de beste producten om ze weer als nieuw te krijgen.

Ik ben zelf niet zo,n fan van Jason Markk en Crep, dit omdat ik toch merkte dat deze vlekken veroorzaakte in het mesh van de sneakers. En daar zit je niet op te wachten als sneaker cleaner.

dr frisk set2

Wat heb je nodig voor schone sneakers?

Wat heb je nodig om thuis je sneakers goed te reinigen? Als eerste een goede sneaker cleaner set, in de webshop vindt je een uitgebreide selectie.

Een top kwaliteit sneaker borstel, een witte microvezel doek om je sneaker af te nemen na het borstelen. En niet te vergeten na het reinigen een goede protection spray. Zodat je langer van je schone sneaker kunt genieten.

Sneaker cleaner van Collonil Carbon Lab

Wat een prachtig assortiment heeft Collonil neergezet met Carbon Lab, hier kun je als echte sneaker liefhebber niet omheen.

Carbon Lab cleaning set

Zelf ben ik een enorme fan van Collonil Carbon Lab Midsole cleaner en sealer, dit zorgt er elke keer weer voor dat ik de midsole en zool van de sneakers in topvorm krijg.

Ook de Protection spray van Carbon lab geeft een langdurige bescherming, dit zorgt ervoor dat je sneakers veel langer schoon en fris blijven.

Sneaker Cleaner set van Dr. FrisK

Mijn all time favorite! De sneaker cleaner kit van Dr. Frisk is een zeer krachtige en goed ruikende reiniger. Ik gebruik dit product altijd bij mesh en leer. Ook voor wat sterkere vervuiling of vlekken biedt dit product de oplossing.

De hoge kwaliteit van de Premium borstel en witte microvezel doek zijn onmisbare attributen bij het goed reinigen van je sneakers.

dr frisk  cleaning set

Shoeboy,s sneaker cleaning producten

Via de webshop verkoop ik ook speciaal voor sneaker ontwikkelde reinigingsproducten van Shoeboy,s.

Deze producten zijn uitermate geschikt voor sneakers van alle soorten materialen zoals suede en nubuck, maar ook leer en mesh. 

Ook Nano protect en sneaker protect  van Shoeboy,s is een favoriet product van mij, dit is echt een van de de beste protectors voor jouw sneakers.

Of je sneakers laten reinigen

Mocht je geen zin hebben om dit zelf te doen dan bied ik ook de service om je sneakers te laten reinigen door De Sneaker Reiniger. Doe je sneakers niet in de wasmachine, maar laat ze met de hand reinigen door mij.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Selecteer een cleaning programma in de webshop, betaal met iDEAL en stuur of breng je vieze sneakers bij me langs.

Drop points voor het droppen van je vieze sneakers vind je in Zutphen, Amsterdam, Apeldoorn Nijverdal en Deventer. De meeste hiervan zijn 7 dagen per week geopend.

Ook heb ik sinds kort een 2e platform voor de verkoop van refurbished sneakers

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.