150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Witte schoenzool schoonmaken

Witte schoenzool schoonmaken? Iedereen kent het probleem, je witte zolen zien er niet meer zo fris uit als toen je de witte schoenen of sneakers voor het eerst uit de doos haalde. Maar geen probleem, met de tips van De Sneaker Reiniger tover je die vieze of gele zolen weer als nieuwe witte schoenzolen. En kom je er niet zelf uit dan sta ik klaar in mijn werkplaats om je te helpen.

Witte sneakers schoonmaken
Witte schoenzool schoonmaken

Verkleurde schoenzolen een witte laag geven?

Speciaal voor de echt vieze of verkleurde schoenzolen heeft De Sneaker Reiniger het product voor je, Sneaker Pure White. Deze gemakkelijk doseerbare verf tovert je zolen weer als nieuw.

Stappenplan schoenzool schoonmaken:

  1. clean je zolen met een goede sneakercleaner en harde borstel
  2. schud de flacon en breng een laag Pure white aan
  3. laat het 20 minuten drogen en naar wens eventueel een volgende laag
  4. resultaat, frisse witte schoenzolen.
witte zool schoonmaken
Sneaker White van De Sneaker Reiniger

Wil je echt je zolen voorzien van een nieuwe witte verflaag, kies dan voor de Crep Marker pen. Hiermee verf je gemakkelijk je zolen weer wit.

Vergeelde en verkleurde zolen weer wit maken?

Vergeelde zolen of verkleurde schoenzolen? Vele rubberen of kunststof zolen worden na verloop van tijd geel, dit door invloed van zonlicht en leeftijd. Vooral de bekende Adidas tennisschoen heeft hier veel last van. Maar geen nood, De Sneaker Reiniger heeft hiervoor een sneaker restore/ontgeler met UV-techniek waarmee de originele kleur van de zool weer teruggehaald wordt. Dit boek je hier of als extra optie bij het reinigen, of als do it yourself pakket. Hiermee kun je thuis aan de slag met het ontgelen van je midsole.

vergeekde zolen
Ontgelen in een UV kast

Het enigste wat je hoeft te doen is dit pakket te boeken en de sneakers op te sturen of te droppen op 1 van mijn locaties. Dit kan in combinatie met een cleaning al voor 17,95 per paar. Ze gaan dan minimaal 24 uur in een UV kast, waardoor ze zeker stukken beter worden. Ook bied ik via de webshop complete sets aan om je sneaker zolen zelf te ontgelen, deze bestel je hier.

Sneaker cleaning pakket witte sneakers

Speciaal voor witte sneakers heb ik een samengesteld pakket met de beste sneakercleaner en hierbij de Pure White in handige doseerflacon. Bestel deze set hieronder en ga de zomer in met frisse, schone witte sneakers. Denk ook eens aan nieuwe veters in je witte schoenen voor een fris resultaat, ik verkoop diverse soorten witte veters in mijn webshop. Je vindt hier veters voor Alexander McQueen en Nike Air Max of Jordan.

Schoenzool schoon houden met Dr. Frisk sneaker wipes

Om je schoenzool fris te houden heeft Dr. Frisk sneaker doekjes ontwikkelt die de zolen onderweg weer fris en wit maakt. Neem een doekje uit de verpakking en veeg met de bolletjes kant de zool schoon, draai het doekje om en veeg het overtollige vuil weg met de zachte kant. Ga niet de deur uit zonder deze handige doekjes in je zak te stoppen.

sneaker doekjes
Dr Frisk sneaker doekjes
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95