Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Witte schoenen en sneakers schoonmaken en herstellen?

witte sneakers schoonmaken

Witte schoenen en sneakers, zo gaaf. Maar wat een ramp om je dag door te komen zonder deze vies te maken. Elk spatje is gelijk zichtbaar op je sneaker, maar met de volgende tips maak je de sneakers weer mooi wit.

En door de juiste voorzorg maatregelen te nemen voorkom je vlekken op je witte schoenen. Wat je nooit moet doen met witte sportschoen is in de wasmachine. De witte kleur gaat hierdoor enorm vervagen, zolen worden geel en ook de kans op vlekvorming door vocht is enorm.

air max schoonmaken

Wat veel voorkomt bij witte schoenen of sneakers zijn krassen of dof (zwart) geworden plekken, dit is door slijtage van het materiaal ontstaan. 

Om krassen gemakkelijk weg te werken kun je een Whitening product gebruiken, zoals Pure White Sneakers. Door de doseerspons is dit gemakkelijk op de krassen aan te brengen, en zorgt ervoor dat de krassen niet meer zichtbaar zijn. Dit product bevat namelijk pigment, en is geheel vrij van oplosmiddelen.

Tips witte schoenen en sneakers schoonmaken:

Tip 1) Voorkomen is beter als genezen

Wil je dat je witte sneakers goed beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf, zorg er dan voor dat er een goede coating op zit. Op de markt zijn er vele merken beschikbaar, goede coatings zijn er van Crep, Jason Markk en ook van ons eigen merk Frisk.

Tip 2) Tandpasta of whitener

Een erg gemakkelijke en goed bruikbare tip voor je witte sneakers is gewone witte tandpasta. Veel vlekken zijn hiermee perfect eruit te poetsen, voor bijna elk materiaal te gebruiken. Tandpasta met Whitener zorgt zelfs voor een klein beetje meer wit effect. Gebruik voor het opbrengen een tandenborstel of een droge doek. Vergeet niet de tandpasta goed met water uit te spoelen. Een beter resultaat wordt met whitener behaald, bijv. Pure White Sneakers.

Tip 3) Hardnekkige vlekken verwijderen met groene zeep

Zijn de vlekken hardnekkiger laat dan een beetje groene zeep op de vlek intrekken, spoel hierna goed met water uit. Om een echte dieptereiniging te doen is het raadzaam om na deze handeling je sneakers met Frisk sneakerspray te behandelen. Dit trekt goed in het materiaal en is gemakkelijk met een droge doek op te wrijven. Hiermee wrijf je het vuil uit je witte sneaker.

Reiniger voor witte sneakers

Speciaal voor witte sneakers heb ik een set samengesteld met een zeer goede sneaker cleaner en pure white van SB. Hiermee krijg je die vieze sneakers weer prachtig wit.

patta schoonmaken

Zitten er vlekken die er echt niet uit gaan, breng of stuur dan je sneakers naar De Sneaker Reiniger. Ik weet heb ik een speicaal ontwikkelde reiniger waarmee ik aan de slag kan gaan. Ook gebruik ik een stoommachine waarmee ik veel vlekken kan wegblazen. De Sneaker Reiniger, de duurzame oplossing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!

krijg nu

10% korting

Op het schoonmaken van jouw sneakers door de sneakerreiniger

Code: korting10