Vergeelde zool, je zool helemaal vergeeld? De Sneaker Reiniger helpt!

Sneaker

Blog

Vergeelde zool weer wit krijgen? 

Help, mijn witte zool is vergeeld?

Vergeelde zool weer wit krijgen. Heeft je sneaker te lang in de zon gestaan? Hierdoor zie je vaak dat het wit van je sneaker in een vieze kleur geel veranderd, maar dit is te verhelpen. Als je zool vergeeld?

Voor vergeelde zolen gebruikt De Sneaker Reiniger een speciale UV-techniek om deze weer veel lichter van kleur te krijgen.

Deze techniek is geschikt voor de meeste type zolen, Nike Air Jordan,Yeezy,s, Adidas enz. enz. Stuur een foto van jouw verkleuring, ik help je hier graag mee.

Vergeelde zool speciale UV-Techniek

Ik behandel de vergeelde zool met een speciaal waterstof peroxide mengsel en laat dit enkele uren intrekken. Daarna stop ik de sneaker in een door mijzelf ontwikkelde UV-kast om het geel te laten verbleken.

Na een paar behandelingen zie je de zool duidelijk lichter worden en komt de originele zool kleur weer terug. Sneakers die jaren op zolder hebben gestaan blaas je hiermee weer nieuw leven in. Gemakkelijk te boeken via mijn webshop.

Sneaker laten ontgelen door De Sneaker Reiniger

Wil je ook je vergeelde sneaker door mij laten behandelen? Boek dan een reinigingspakket via de webshop. Geef duidelijk aan dat je zool vergeeld is en ik zorg ervoor dat deze worden behandeld met de speciale UV techniek.

Mocht de zool zo vergeeld zijn dat deze techniek niet helpt dan is een midsole repaint de volgende stap. Ik zorg ervoor dat je sneaker weer netjes en wit worden. Ook sta ik klaar voor een uitgebreide cleaning van jouw favoriete sneaker, met stoom en ozon weet ik de meeste vlekken of problemen weg te blazen.

Contact

info@sneakersreinigen.nl

KVK: 697733551

BTW:129337183B01

Algemene voorwaarden

FAQ