Schoenen repareren, schoen reparatie

Schoenen repareren, ben je op zoek naar een adres voor schoen reparatie? De Sneaker Reiniger verzorgt alle soorten reparaties en herstel aan schoen, laars en sneakers. Wil je zeker weten dat ik jou en je schoenen kan helpen, stuur me dan een foto of een mail met je vraag. De Sneaker Reiniger staat klaar voor jouw schoen reparatie.

Schoen reparatie, hoe werkt De Sneaker Reiniger

  1. maak een foto van je schade en mail deze, je ontvangt binnen 12 uur een prijsopgave
  2. Drop je schoenen bij een drop point of stuur ze naar de werkplaats
  3. betaal via een tikkie en binnen enkele dagen ontvang je de gerepareerde schoenen weer retour.

hielvoering reparatie

Schoenen laten repareren. Zoek niet verder, bij De Sneaker Reiniger kun je naast cleanen ook terecht voor het repareren en herstellen van jouw favoriete schoenen, laarzen of sneakers. En er zijn diverse drop points in Amsterdam, Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

En zitten we niet in de buurt, dan stuur je de schoenen toch gewoon met de pakketdienst naar de werkplaats. Vaak is de retourzending nog gratis ook.

Schoenen repareren door De Sneaker Reiniger

Ik verzorg reparatie aan elke soort schoen, laars, en sneaker. Mijn team van vakmensen geeft jouw schoenen liefde en vakmanschap. In mijn werkplaats ga ik elke dag weer met liefde voor schoenen en het vak aan de slag met jullie schoenen.

Suede schoenen, leren schoenen, laarzen, canvas schoenen. Hieronder een kleine greep uit mijn assortiment schoen reparaties:

schoen reparatie suede

Welke reparaties verzorg ik?

sneaker resultaat
Zool schoen vervangen

Staat jouw reparatie behoefte er niet bij? Stuur dan een mail met een foto van je vraag of schoen, en ik neem snel contact met je op met een goed advies of oplossing.

Breng ze bij me langs en ontvang een goed advies en prijsindicatie. Schoenen een tweede leven geven is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook het milieu doe je hier een groot plezier mee.

Schoenen laten schoonmaken

Ook voor het reinigen van schoenen en sneakers ben je bij mij aan het juiste adres. Met stoom weet ik vlekken weg te blazen, en met onze ozon hebben nare geurtjes geen kans meer.

Laat vandaag je schoenen nog achter bij mij! En binnen enkele werkdagen liggen je schoenen weer klaar voor gebruik. 

De Schoenservice/schoenmaker in Amsterdam, Almere, Zutphen, Apeldoorn, Deventer.

Een schoenmakerij voor jouw schoenen.

werkplaats
werkplaats De Sneaker Reiniger

Sinds kort heb ik naast de werkplaats waarin we alle soorten schoenen repareren en cleanen ook een website voor de verkoop van 2e hands sneakers. Via refurbishedsneakers.nl verkoop ik opgeknapte sneakers die een 2e leven verdienen.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.