149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Schoenen repareren, schoen reparatie

Schoenen repareren, ben je op zoek naar een adres voor schoen reparatie? De Sneaker Reiniger verzorgt alle soorten reparaties en herstel aan schoen, laars en sneakers. Wil je zeker weten of ik jou en je schoenen kan helpen, stuur me dan een foto of een mail met je vraag. De Sneaker Reiniger staat klaar voor jouw schoen reparatie.

Schoenen laten repareren. Zoek niet verder, bij De Sneaker Reiniger kun je naast cleanen ook terecht voor het repareren en herstellen van jouw favoriete schoenen, laarzen of sneakers. En er zijn diverse drop points in Amsterdam, Apeldoorn, Almere en Zutphen. En zit ik niet in de buurt, verpak ze dan in een doos en stuur ze dan via de pakketdienst naar mijn werkplaats.

Schoen reparatie, hoe werkt De Sneaker Reiniger

  1. maak een foto van je schade en mail deze, je ontvangt binnen 12 uur een prijsopgave
  2. Drop je schoenen bij een drop point of stuur ze naar de werkplaats
  3. betaal via een tikkie en binnen enkele dagen ontvang je de gerepareerde schoenen weer retour.

scheur yeezy
Yeezy scheur reparatie

Welke schoen reparaties doe ik?

Suede schoenen, leren schoenen, laarzen, canvas schoenen. Hieronder een kleine greep uit mijn assortiment schoen reparaties:

En zit ik niet in de buurt, dan stuur je de schoenen toch gewoon met de pakketdienst naar de werkplaats. Vaak is de retourzending nog gratis ook.

Schoenen laten repareren door De Sneaker Reiniger

Ik verzorg reparatie aan elke soort schoen, laars, en sneaker. Mijn team van vakmensen geeft jouw schoenen liefde en vakmanschap. In mijn werkplaats ga ik elke dag weer met liefde voor schoenen en het vak aan de slag met jullie schoenen.

hondenbeet schoen
Hondenbeet schade reparatie

Staat jouw reparatie behoefte er niet bij? Stuur dan een mail met een foto van je vraag of schoen, en ik neem snel contact met je op met een goed advies of oplossing.

sneaker resultaat
Zool schoen vervangen

Breng ze bij me langs en ontvang een goed advies en prijsindicatie. Schoenen een tweede leven geven is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook het milieu doe je hier een groot plezier mee.

Schoenen laten schoonmaken

Ook voor het reinigen van schoenen en sneakers ben je bij mij aan het juiste adres. Met stoom weet ik vlekken weg te blazen, en met onze ozon hebben nare geurtjes geen kans meer.

Laat vandaag je schoenen nog achter bij mij! En binnen enkele werkdagen liggen je schoenen weer klaar voor gebruik. 

De Schoenservice/schoenmaker in Amsterdam, Almere, Zutphen, Apeldoorn.

De schoenmakerij voor jouw schoenen.

werkplaats
werkplaats De Sneaker Reiniger

Sinds kort heb ik naast de werkplaats waarin we alle soorten schoenen repareren en cleanen ook een website voor de verkoop van 2e hands sneakers. Via refurbishedsneakers.nl verkoop ik opgeknapte sneakers die een 2e leven verdienen.

Hieronder boek je gemakkelijk een hielvoering reparatie online:

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95