300+ klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  Cleanen | Beschermen | Reparatie

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png
Search

Schoenen repareren, schoen reparatie

Schoenen repareren, ben je op zoek naar een adres voor schoen reparatie? De locaties van Sneakerreparatie.nl verzorgt alle soorten reparaties en herstel aan schoen, laars en sneakers. Wil je zeker weten of wij jou en je schoenen kunnen helpen, selecteer dan de locatie van je keuze en stuur ons een bericht. De locaties van sneakerreparatie.nl staan klaar voor jouw schoen reparatie.

Schoenen laten repareren

Je schoenen kapot? Zoek niet verder, bij de locaties van Sneaker Reparatie kun je terecht voor het repareren en herstellen van jouw favoriete schoenen, laarzen of sneakers. En er zijn diverse locaties in Nederland.

Schoenen zelf repareren

Maak je klaar om je innerlijke DIY-geest los te laten, want vandaag hebben we het over een spannend onderwerp – zelf schoenen repareren! Ja, dat lees je goed! Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van dure schoenreparatieservices of je favoriete paar schoenen weg te gooien als ze tekenen van slijtage beginnen te vertonen. Met een paar eenvoudige gereedschappen, wat geduld en een beetje kennis kun je je geliefde schoenen een nieuw leven geven en een gevoel van voldoening.

Laten we dus in deze wondere wereld van zelfreparatie duiken en leren hoe je die schoenen in een mum van tijd kunt repareren! Laten we het eerst en vooral hebben over het toverdrankje dat je beste vriend zal worden in deze schoenenreparatie: lijm! Voorbij zijn de dagen dat losse zolen of losse hakken het einde betekenden van je favoriete paar schoenen. Met de juiste lijm kun je die onderdelen gemakkelijk weer vastmaken en er weer mee pronken.

Zoek een sterke lijm die speciaal is ontworpen voor schoenreparatie, zoals Kovulfix of Atoomlijm. Deze lijmen zijn ontworpen om een flexibele, duurzame verbinding te maken die bestand is tegen de constante buiging en druk die schoenen ondergaan.

Laten we nu overgaan naar een ander veel voorkomend probleem – beschadigde hielvoering. Dit kan letterlijk pijnlijk zijn, want het kan ongemak of zelfs blaren veroorzaken. Maar vrees niet, want dit probleem is gemakkelijker te verhelpen dan u denkt! Alles wat je nodig hebt is stof, een schaar en lijm. Knip gewoon een stuk stof in de maat en vorm van de beschadigde plek, breng lijm aan op de achterkant van de stof en druk het stevig aan op de hielbekleding.

Voila! Je schoenen zijn weer zo goed als nieuw, en je voeten zullen je er dankbaar voor zijn. Zelf schoenen repareren is niet alleen een leuk en spannend project, maar ook een milieuvriendelijke en budgetvriendelijke optie. Door je schoenen een tweede kans te geven, verminder je afval en bespaar je geld. Bovendien doe je waardevolle vaardigheden op die je op de lange termijn goed van pas zullen komen. Dus waarom wachten? Pak je lijm, verzamel wat geduld en begin vandaag nog aan je schoenenreparatie!

Schoen reparatie, hoe werkt Sneakerreparatie.nl

 1. kijk bij de locaties of en waar jouw schade herstelt kan worden
 2. stuur de gekozen locatie een foto van jouw project
 3. ontvang een scherpe offerte en breng ze langs op de locatie van jouw keuze.

scheur yeezy
Yeezy scheur reparatie

Welke schoen reparaties doen we?

Suede schoenen, leren schoenen, laarzen, canvas schoenen. Hieronder een kleine greep uit het assortiment schoen reparaties:

 • hielvoering reparatie
 • stikken suède en leer
 • ontgelen zolen
 • repareren mesh
 • bijverven schade
 • vernieuwen van de zool
 • lijmen/plakken
 • repareren kapotte onderdelen.

Naast bovenstaande standaard reparaties zijn er ook locaties met extra sneakerskills, zoals een midsole repaint of zelfs een complete soleswap.

Schoenen laten repareren bij sneaker reparatie

Alleen de beste locaties sluiten zich aan bij sneakerreparatie.nl, vakmensen met liefde voor het vak en voor sneakers. Wil jij weten waar de locaties van sneaker reparatie zich bevinden, klik dan hierboven op de button.

hondenbeet schoen
Hondenbeet schade reparatie

Exclusieve sneaker restore

Veel van de aangesloten locaties weten ook raad met herstel van de luxere merken, denk hierbij aan Alexander McQueen of Valentino schoenen. Versleten zolen, verkleurd suede. Er is zoveel meer mogelijk dan dat je zou verwachten. Merk schoenen zijn het waard om aan te laten pakken, zo bespaar je toch weer een aanschaf van een nieuw paartje schoenen.

zool air max vervangen
Zool schoen vervangen

Breng ze bij ons langs en ontvang een goed advies en prijsindicatie. Schoenen een tweede leven geven is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook het milieu doe je hier een groot plezier mee.

Schoenen laten schoonmaken

Ook voor het reinigen van schoenen en sneakers ben je bij ons aan het juiste adres. Met stoom weten we vlekken weg te blazen, en met onze ozon hebben nare geurtjes geen kans meer.

Laat vandaag je schoenen nog achter bij ons! Kijk bij de locaties of cleaning ook mogelijk is.

De schoenmakerij voor jouw schoenen.

werkplaats
werkplaats De Sneaker Reiniger

Sinds kort heb ik naast de werkplaats waarin we alle soorten schoenen repareren en cleanen ook een website voor de verkoop van 2e hands sneakers. Via refurbishedsneakers.nl verkoop ik opgeknapte sneakers die een 2e leven verdienen.

Deel deze post:

Misschien vind je dit ook leuk

NIKE AIR MAX SET ★★★

COMPLETE SET

NIKE AIR MAX