Scheur of schade aan suede of leren schoenen

Schade aan je schoen of sneaker

Scheur suède, suede is een delicate stof , er ontstaat erg gemakkelijk schade aan dit schoen-materiaal. En dan wordt het lastig, want is dit te repareren?

Ja dat kan zeker, de meeste scheuren en gaten in suède of leer in je schoen zijn te repareren. Drop of stuur ze daarom naar De Sneaker Reiniger. Met stikwerk in het leer of een lap achter het suède lijmen zorg ik ervoor dat de schade weer hersteld wordt.

schoen reparatie suede
scheur reparatie Suede

Met de modernste technieken zorg ik ervoor dat je weer een mooie schoen krijgt. En je doet gewoon een jaar of misschien nog langer met je schoenen, en dat is toch wel wat waard?

Wat kan je doen?

  1. stuur een foto van de schade aan ons, je ontvangt binnen 12 uur een offerte
  2. doe je schoenen in een doos en stuur deze naar de werkplaats of drop ze op 1 van mijn locaties
  3. je ontvangt binnen enkele werkdagen de schoenen gerepareerd weer retour. Betaling via een tikkie of bankoverschrijving.

Gat in mesh of stof?

Ook kan ik vaak een gat in mesh of stof van je schoen repareren. Heb je hierover een vraag, stuur dan even een foto van de schade aan De Sneaker Reiniger. Je kunt mij ook contacten via de chat functie.

sneaker reparatie stikwerk
Gat in sneaker reparatie , stikwerk

Drop points in Amsterdam en Almere

Scheur suede of je schoenen laten cleanen. Drop of stuur je schoenen aan De Sneaker Reiniger, met drop en pick up points in Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

En zit De Sneaker Reiniger niet bij jou in de buurt, stuur ze dan naar de werkplaats met je pakketdienst. Gemakkelijk en snel weer retour gestuurd. Betalen doe je ook gemakkelijk via een tikkie of overmaking.

reparatie nike air max
Scheur suede reparatie

Schoenen laten schoonmaken

Geen zin om zelf je schoenen schoon te maken, hier ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen, Van Bommel, Suede of leren schoenen, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je een pakket boeken en de sneakers droppen op een locatie of toesturen aan de werkplaats.

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers en schoenen geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

werkplaats
Scheur Suede reparatie door Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95