149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Scheur of schade aan suede of leren schoenen

Suède is een fijne stof die een luxe uitstraling aan je schoenen geeft. Hetzelfde geldt voor leer. Maar het is ook materiaal dat kan barsten of scheuren als je je schoenen even wat minder goed onderhouden hebt. Gelukkig kun je een scheur in suède sneakers ook weer laten maken. Net als een scheur in een leren schoen. Zo werkt dat.

Wat doe ik?

Heb je een scheur in je suède schoenen of is het leer van je sneakers gescheurd? Geen zorgen. Met een versteviging achter het suède en stikwerk in het leer zorg ik dat de schade weer hersteld wordt. En om het helemaal af te maken: ik breng het materiaal ook meteen weer terug op kleur met een suède color renovator of wat leerverf. Zo zijn je schoenen gerepareerd én zien ze er weer strak uit. Twee vliegen in één klap.

scheur in suede schoenen
Scheur suede reparatie

Hoe werkt het?

Met de modernste technieken repareer ik jouw schoenen en sneakers. Zo doe je makkelijk een jaar of misschien nog wel langer met je favoriete paar. Zo werkt schoenreparatie bij de Sneaker Reiniger:

  1. Geen schade is hetzelfde. Dus stuur even een foto van de scheur op en je ontvangt binnen 12 uur een offerte voor de reparatie. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en betaal je nooit te veel.
  2. Drop je schoenen op één van de ophaallocaties in Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Zutphen of Nijverdal. Of doe ze in een doos en stuur ze direct naar de werkplaats in Wichmond!
  3. Je ontvangt binnen enkele werkdagen de schoenen gerepareerd weer retour. Gewoon via de pakketdienst. Je betaalt vervolgens eenvoudig met een Tikkie. Zo simpel kan het zijn!

Ook voor mesh & stof!

Veel sneakers en schoenen hebben tegenwoordig onderdelen van mesh of stof. Gaten in dat materiaal repareer ik ook net zo makkelijk. Stuur ook dan weer even een foto van de schade op of neem even contact op. Kan gewoon via de mail, social media of de chatfunctie!

sneaker reparatie stikwerk
Gat in sneaker reparatie , stikwerk

Overige reparaties

Niet alleen voor een scheur in suède schoenen of leren sneakers kun je bij mij terecht. Ik voer ook andere reparaties uit aan de hak en fix ook meteen die (vergeelde) zool:

Schoenen laten schoonmaken?

Ook meteen je schoenen een opfrisbeurt geven, zodat ze er weer nieuw uitzien en nieuw ruiken? Geen probleem. Ik maak alle soorten schoenen schoon. Suède, leer, canvas … you name it. Nike Air Max of Air Jordan, Vans, Converse All Stars of dat paartje nette Van Bommel schoenen. Je boekt eenvoudig één van de verschillende schoonmaakpakketten bij je reparatie.

Maar je kunt het natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers en schoenen geselecteerde cleaning sets. Check ook het stappenplan voor het schoonmaken van je sneakers. Nu met 12 handige tips!

werkplaats
Scheur Suede reparatie door Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95