149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Zool schoen vervangen

Zool schoen vervangen? Je ziet het vaak gebeuren, je schoen is verder nog helemaal goed. Maar de zool is op bepaalde plekken geheel versleten of doorgesleten. Laat nu de zool van je schoen of sneaker vervangen of repareren, je bespaart zo toch weer een nieuw paartje schoenen kopen.

zool vervangen
Zool schoen vervangen Nike Air Max (Vibram zool)

Zool kapot? Laat deze vervangen of repareren

Zool schoen vervangen? De sneaker reiniger is ook jouw schoenmaker, voor zolen vervangen. in alle soorten en maten

De Sneaker Reiniger staat klaar voor jouw zool reparatie of vervanging. Boek online je schoen reparatie, gemakkelijk en snel. Zool schoen vervangen.

Heb je een schoen die verder nog goed is, maar de zool is versleten?

Wanneer vervang je de zool?

Als je onderkant/outsole geheel of gedeeltelijk doorgesleten is, of er zit bv een gat in. Een zool kun je laten vervangen als de schoen nog helemaal goed is, of als het een paartje is wat niet meer verkrijgbaar is. Het hoeft niet zo te zijn dat de gehele zool vervangen moet worden, het kan ook zijn dat alleen de hak of de neus vervangen wordt.

Het laten vervangen van de zool is altijd een goedkoper alternatief dan een nieuwe schoen kopen. Het milieu zal je ook dankbaar zijn, een duurzame oplossing voor schoenen en sneakers.

sneaker resultaat
Zool schoen vervangen bij hoge sneakers

Nike Air Max buitenzool outsole vervangen

Van Nike Air Max kan ik de buitenzool oftwel outsole vervangen, maar hiervoor dien je wel een vervangende zool zelf aan te leveren. Deze kun je vaak van een ander (goedkoop) paartje nemen. De maat en pasvorm dienen wel hetzelfde te zijn, twijfel je hierover stuur mij dan een mail of dm. Ik kan ze ook vervangen met een niet originele Vibram sneakerzool, zoals in de foto boven aan dit artikel laat zien.

Kosten Outsole Nike Air Max vervangen:

  • zelf zool Nike Air Max aanleveren 69 euro per paar
  • Vibram vervangende zool 79 euro per paar (wit en zwart)

Let op de vibram zool is verkrijgbaar in wit en zwart en is een fractie dikker en zwaarder als een originele Nike zool. De kwaliteit van deze zool is zeer goed, met een extreem hoge slijtvastheid.

Is jouw zool versleten of kapot gegaan, stuur of drop je sneakers dan naar de schoenmaker werkplaats. Stuur je schoenen naar me toe of drop ze op een locatie van de schoenmaker.

Wil je weten of ik je kan helpen? Stuur een foto naar mijn email adres en ik geef je een goede inschatting van de kosten. Zo geniet je langer van je favoriete sneakers of schoenen.

Sneakers laten schoonmaken

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen en sneakers, Floris van Bommel, Adidas, Tom,s, Converse, Puma enz. Via de online site kun je de sneakers door mij laten reinigen. Heb je speciale vlekken of problemen, stuur mij dan een bericht om te kijken of ik je kan helpen?

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers en schoenen geselecteerde kwaliteit schoonmaak pakketten

Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Wist je dat ik ook drop points heb, waar je gemakkelijk je schoenen ter reparatie kan aanbieden. Deze zijn te vinden in: Zutphen, Almere, Amsterdam, Apeldoorn en Deventer.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95