Sneakers repareren, Sneaker reparatie

Sneakers repareren! Sneakers worden de laatste jaren steeds slechter van kwaliteit. Als sneaker-cleaner merk ik maar al te vaak hoe snel een midsole slijt. En een kapotte hielvoering door het snel in je sneaker te springen zie ik wekelijks in de werkplaats voorbij komen. Natuurlijk wil je langer met je schoenen doen, daarom biedt ik de oplossing: De Sneaker Reiniger! Laat je sneakers repareren door onze vakmensen.

reparatie nike air max
Sneakers repareren Nike Air Max

Sneakers repareren

Het adres voor reparatie en cleaning van jouw favoriete sneakers. Je kunt je sneakers ter reparatie droppen op een van de locatie,s in Amsterdam, Almere, Apeldoorn Deventer of Zutphen. Ik verzorg bijna alle mogelijke reparaties aan sneakers en aan schoenen, geen probleem is mij te gek.

Is dit niet bij jou in de buurt? Stuur ze dan via de pakketdienst naar mijn werkplaats in Wichmond. Na betaling via een tikkie ontvang je ze binnen enkele dagen weer in tip top conditie aan je huisadres.

hielvoering reparatie 1
Hielvoering reparatie Air Max

Hoe werkt sneakers repareren?

Stuur een foto van je schade via het contactformulier en ontvang een offerte. Of boek je reparatie direct in de webshop van De Sneaker Reiniger.

 1. stuur mij een foto van je schade of reparatie, en ontvang binnen 12 uur een offerte
 2. drop of stuur je sneakers op 1 van de locaties of stuur ze naar de werkplaats
 3. betaal met een tikkie, en ontvang ze binnen een paar dagen gerepareerd retour.

Heb je nog een paar van je favoriete sneakers staan, maar zijn ze niet meer toonbaar? Laat mij er mee aan de slag gaan, ik geef ze wat ze verdienen. Ik zorg ervoor dat jij weer kunt stralen met fris gerepareerde sneakers. 

De Sneaker Reiniger staat klaar voor reparatie van jouw favoriete kicks.

Welke reparaties doet De Sneaker Reiniger?

 • verlijmingen mid/outsole
 • neus lijmen sneaker
 • scheur reparatie leer/mesh/suede
 • midsole repaint
 • vervangen onderzool/of gedeelte
 • ontgelen midsole
 • herstellen binnenvoering, hielvoering reparatie
 • stikken, plakken, herstellen.
nieuwe zool

Midsole versleten, schoenmaker voor sneakers?

Is jouw midsole versleten, met de juiste verf en producten weet ik je midsole weer te herstellen met een midsole repaint. Ook voor verlijming van een losgelaten zool kun je bij mij terecht. Ik ga graag aan de slag met het restaureren van jouw sneaker.

Resultaat sneakers schoonmaken
Air Max Midsole Repaint

Stuur een foto met de schade van jouw sneaker via het contactformulier. Met een professioneel team van sneaker schoenmakers weet ik elke klus te klaren, ook voor een sole-swap of repaint van de schoen kun je bij ons terecht.

De Sneaker Reiniger repareert en reinigt

De Sneaker Reiniger kan je sneaker weer laten stralen, met diverse reinigings-producten en apparatuur weet ik je sneakers te geven wat ze nodig hebben.

Geen vlek is te gek voor mij, zelfs verf en make-up heb ik uit sneakers verwijderd. Heb je een vraag over het reinigen of opknappen van jouw favoriete sneaker, stuur dan een bericht via het contactformulier.

Ik reinig en herstel elke soort sneaker of schoen, Nike Air Max, Asics Gel en Adidas Jeezy Boost. Maar ook voor exclusieve sneakers kun je bij mij terecht. Balenciaga, Filling pieces, Nubbik kom maar op met die vieze kicks.

Sneakers weggooien?

Waarom zou je je sneakers weggooien, als ze gemakkelijk nog een ronde mee kunnen. Vele tevreden klanten gingen je voor, breng of stuur je sneakers naar De Sneaker Reiniger. De specialist en schoenmaker voor heel Nederland, van Amsterdam tot Tilburg. Ook heb ik voor 2e hands sneakers een platform met gebruikte sneakers: www.refurbishedsneakers.nl

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, ook voor reparatie van jouw sneakers. Laat ons team met jouw kicks aan de slag gaan, wij doen het met veel liefde voor sneakers en onze klant. Met drop points in Amsterdam, Almere, Apeldoorn en Zutphen vaak wel in de buurt. Maar is dit niet zo, stuur ze dan gemakkelijk met de pakketdienst naar de werkplaats in Wichmond.

scheur yeezy
scheur aanhechting Yeezy Boost

Ik zorg dat ze naast schoon ook gerepareerd worden en je er weer gemakkelijk een jaar of twee langer van kunt genieten, niet alleen duurzaam maar ook goed voor jouw sneaker budget.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.