150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Beste impregneerspray voor schoenen

Worden jouw schoenen ook altijd zo snel vies, of ga je dit weekend in de modder dansen? Dan is het belangrijk om je schoenen te voorzien van een goede beschermlaag, ook wel impregneren genoemd. De Sneaker Reiniger heeft een keuze gemaakt uit zijn top 3 beste impregneersprays voor schoenen.

  • Carbon Lab Impregneerspray
  • DFNS Protector Spray
  • Collonil Carbon Pro Waterproof Spray

Carbon Lab Impregneerspray XL

Een favoriet voor sneakers en schoenen opgebouwd uit combi (meerdere) materialen. Deze Carbon Lab impregneer-spray heeft een gemiddelde sterkte en blijft ongeveer 1,5 tot 2 weken goed beschermen. En de XL bus is genoeg voor wel 20 paar schoenen of laarzen, dus ook een voordelige keuze.

DFNS Protector Spray

De duurzame, maar zeker niet mindere variant Anti-Rain spray. Doordat DFNS geen gebruik maakt van drijfgas in hun spuitbussen moet je van iets minder grote afstand je schoenen inspuiten. Ook laat je deze impregneer spray wat langer intrekken, maar dan heb je ook zeker 2 weken een zeer goed bescherming van jouw schoenen. Deze spray is ook geschikt voor alle materialen.

Collonil Carbon Pro Spray

De naam zegt het al, PRO. Deze waterproof Anti-Rain spray is geschikt voor alle materialen, maar ik gebruik hem vooral op alle leersoorten. Dus ook suede en nubuck bied deze spray de beste bescherming, en door zijn krachtige formule komt deze diep in de porien van het ruwe materiaal. Een product wat je zeker in de kast moet hebben als schoenenliefhebber, maar hoe gebruik je dit product:

  • inspuiten op 30cm. afstand
  • 30 minuten laten drogen
  • elke 2 a 3 weken herhalen voor het beste resultaat.

Beste impregneerspray voor schoenen

De Sneaker Reiniger helpt jou bij de keuze voor de beste impregneerspray voor schoenen. Heb je toch vragen voor me, vul dan het contactformulier in of pak de telefoon en bel naar mijn werkplaats.

Deel deze post:

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95