150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Sneakers wit maken, 3 tips

Sneakers wit maken? Zijn je schoenen niet meer zo mooi wit als toen je ze voor het eerst uit de doos haalde? Met onderstaande tips en trics maak je witte sneakers weer helemaal fris en wit, en zal iedereen aan je vragen of je nieuwe sneakers hebt gekocht. Veel schoonmaakplezier en bij vragen over het reinigen of over producten neem dan gerust contact met mij op via de chat.

witte zool schoonmaken
Sneaker White voor sneakers wit maken

1. sneakers wit maken met Sneaker White

Zijn je schoenen erg verkleurd of zit het leer vol met nare krassen? Neem dan de handige doseertubes van Collonil met Sneaker White. Dit product is geschikt voor alle harde materialen zoals leer, kunststof en rubber en is zeer gemakkelijk in gebruik. Je maakt eerst de schoenen goed schoon met een sneakercleaner en laat de schoen drogen. Daarna neem je de Sneaker White doseertube en je brengt 2 of 3 lagen met het product aan, laat tussen de lagen door de schoen een paar minuten drogen. Zo heb je in een handomdraai mooie witte schoenen.

geel leer

2. nieuwe witte veters in je sneakers

Een echte gezichtsbepaler voor je witte sneakers zijn je veters, met vieze veters ziet de complete schoen er niet netjes uit. Maak dus je veters regelmatig schoon in de wasmachine op 60 graden, en voeg aan de was een klein beetje witte oxi poeder toe. Je zult verstelt staan van het resultaat, en mochten ze niet goed schoon worden dan bestel je in mijn webshop gewoon nieuwe witte veters. Ik verkoop veters voor elke Nike schoen en Alexander McQueen sneakers.

alexander mcqueen veters
Nieuwe witte veters

3. vergeelde zolen weer wit maken

Een bekend fenomeen, witte sneaker zolen veranderen door invloed van licht en lucht in een nare gele kleur. Maar hier is wat aan te doen, en wel met een UV-Techniek. Dit product is goed zelf te gebruiken d.m.v. de door mij samengestelde do-it-yourself kit. Maar heb je hier geen zin in of ben je te druk, dan is dit ook gemakkelijk bij te boeken als extra optie bij het laten schoonmaken van jouw sneakers. Deze techniek is uitermate geschikt voor alle zolen van harde materialen zoals rubber en kunststof. Ook werkt het erg goed op transparante zolen, deze zullen weer een stuk doorzichtiger worden met dit ontgelings-product van Tarrago.

ontgelen midsole
Schoenzolen ontgelen

Ik hoop dat je wat kunt met bovenstaande tips, op mijn site vind je nog veel meer handige tips voor het goed reinigen van jouw sneakers of schoenen. En kom je er niet uit, of heb je hele gekke vlekken of schade aan je schoen, stuur mij dan via de gebruikelijke kanalen een foto. En ik zorg dat je binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt voor dit project.

Hierna stuur je de sneakers naar de werkplaats of je dropt ze op 1 van de locaties. En binnen enkele werkdagen ontvang je ze weer schoon en gerepareerd retour. Zo gemakkelijk kan het zijn bij De Sneaker Reiniger.

Frank De Sneaker Reiniger
Frank De Sneaker Reiniger

Deel deze post:

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95