149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Voetbalschoenen schoonmaken en onderhouden

Voetbalschoenen schoonmaken? Weet je hoe je dit het beste zelf doet? Wist je dat ik ook voetbalschoenen schoonmaak, ik neem dit vervelende klusje in het voorjaar graag voor je uit handen. Want wat is er nu fijner om het nieuwe voetbal seizoen te beginnen met schone en vooral ook frisse voetbalschoenen. Ik zorg met mijn ozon reiniging dat ze weer ruiken zoals ze moeten ruiken, en niet naar zweet en het natte gras van het vorige seizoen.

voetbalschoenen schoonmaken

Erg belangrijk bij voetbalschoenen is dat je ze vooral onderhoud, en regelmatig schoonmaakt. De meeste voetbalschoenen zijn van leer, en hierdoor dus extra gevoelig voor nat worden en vuil als modder en gras. Daarom voor onze voetballers een paar tips om je schoenen in topconditie te houden:

Stappenplan zelf voetbalschoenen schoonmaken:

  • haal ze uit je tas en zorg ervoor dat al het grove vuil eraf gaat. Dit kun je makkelijk met een grove borstel doen of gewoon hard kloppen tegen de muur. Vuil wat op het leer blijft zitten trekt in het leer en dit maakt je voetbalschoen er niet beter op.
  • maak de schoenen schoon met een goede sneakercleaner en een goede borstel. Speciaal hiervoor verkoop ik complete sets waarmee je voetbalschoenen weer als nieuw maakt.
  • vet je schoenen regelmatig in met ledercreme, dit zorgt ervoor dat je voetbalschoenen soepel blijven en dit merk je op het veld. Ook helpt het om je schoenen na het invetten in te sprayen met een anti vuil coating, dit zorgt ervoor dat modder en gras minder snel aan je schoen gaat hechten.

voetbalschoenen schoonmaken

Voetbalschoenen schoonmaak set

Geen borsteltje, sneakercleaner of microvezeldoekje in huis? Check dan deze voetbalschoen cleaning set van Dr. FrisK. Het bevat alles wat je nodig hebt om je schoenen wel 100 keer perfect schoon te maken:

  • Dr. FrisK Sneaker Cleaner
  • Standaard borstel
  • Microvezeldoekje
  • Digitale handleiding van De Sneaker Reiniger, zodat je stap-voor-stap kunt teruglezen hoe je jouw schoenen het best schoonmaakt.

Voetbalschoenen schoonmaken in de wasmachine?

Doe je goede voetbalschoenen niet in de wasmachine, pasvorm is enorm belangrijk bij voetbalschoenen. Door het vele water en het vele ronddraaien gaat de binnenvoering van de schoen verschuiven. Hierdoor zal de schoen niet meer goed aanvoelen en lopen. Stop ze niet in de wasmachine, lees hier waarom ik dit niet adviseer!

We wensen iedereen een prachtig nieuw voetbalseizoen en zien jullie vieze voetbalschoenen graag verschijnen in de webshop van sneakers reinigen.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95