Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Voetbalschoenen schoonmaken en onderhouden

voetbalschoenen schoonmaken

Voetbalschoenen schoonmaken

Wist je dat ik ook voetbalschoenen schoonmaak, ik neem dit vervelende klusje in het voorjaar graag voor je uit handen. Want wat is er nu fijner om het nieuwe voetbal seizoen te beginnen met schone en vooral ook frisse voetbalschoenen. Ik zorg met mijn ozon reiniging dat ze weer ruiken zoals ze moeten ruiken, en niet naar zweet en het natte gras van het vorige seizoen.

voetbalschoenen schoonmaken

Maar belangrijk bij voetbalschoenen is dat je ze vooral onderhoud, en regelmatig schoonmaakt. De meeste voetbalschoenen zijn van leer, en hierdoor dus extra gevoelig voor nat worden en vuil als modder en gras. Daarom voor onze voetballers een paar tips om je schoenen in topconditie te houden:

Tips voetbalschoenen schoonmaken:

  • haal ze uit je tas en zorg ervoor dat al het grove vuil eraf gaat. Dit kun je makkelijk met een grove borstel doen of gewoon hard kloppen tegen de muur. Vuil wat op het leer blijft zitten trekt in het leer en dit maakt je voetbalschoen er niet beter op.
  • zorg ervoor dat je schoenen droog worden, en doe dit niet door ze op de verwarming te zetten. Dit gaat vaak te hard, en kromtrekken van voetbalschoenen wil je niet hebben. Zet ze daarom gewoon in de gang en laat ze op kamertemperatuur drogen, mocht je willen dat dit sneller gaat dan kun je een krant of een stuk keukenrol erin doen.
  • vet je schoenen regelmatig in met ledercreme, dit zorgt ervoor dat je voetbalschoenen soepel blijven en dit merk je op het veld. Ook helpt het om je schoenen na het invetten in te sprayen met een anti vuil coating, dit zorgt ervoor dat modder en gras minder snel aan je schoen gaat hechten.
voetbalschoenen schoonmaken

Voetbalschoenen in de wasmachine?

Doe voetbalschoenen niet in de wasmachine, pasvorm is enorm belangrijk bij voetbalschoenen. Door het vele water en ronddraaien gaat de binnenvoering van de schoen verschuiven. Hierdoor zal de schoen niet Meer goed aanvoelen en lopen. Stop ze niet in de wasmachine, lees hier waarom ik dit niet adviseer!

We wensen iedereen een prachtig nieuw voetbalseizoen en zien jullie vieze voetbalschoenen graag verschijnen bij sneakers reinigen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!

krijg nu

10% korting

Op het schoonmaken van jouw sneakers door de sneakerreiniger

Code: korting10