350+ klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 69 |  Cleanen | Beschermen | Reparatie

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png
Zoek

Skechers schoonmaken

Skechers schoonmaken? Kunnen Skechers sneakers in de wasmachine? Ik krijg deze vraag zo vaak, en ja dit kan in sommige gevallen. Maar echt goed is het niet voor je Skecher sneaker, het vele vocht zal de pasvorm en loopcomfort van je Skecher geen goed doen. Lees hieronder wat je het beste wel kan doen met deze sneakers.

Samen krijgen we je sneakers schoon

Ik help je met handige tips, blogs, handleidingen en de beste producten om de levensduur van jouw schoenen te verlengen.

sneakers repareren

Skechers in wasmachine?

Kan een skecher in de wasmachine? Deze vraag krijg ik maar al te vaak. Tip 1 is doe ze niet in de wasmachine of droger! De overvloed aan vocht en de vele omwentelingen zijn niet goed voor deze sneakers. Ook is het risico op verloop van kleuren groot en kan de pasvorm vergaan. En de kans dat je schoenen krimpen in de droger zijn ook erg groot.

Het beste is om Skechers sneakers schoon te maken met een goede sneakercleaner en met een handborstel. Speciaal voor het reinigen van deze sneakers heb ik een complete cleaning set samengesteld. Deze set bevat een Premium borstel, en deze heb je nodig om de zachte materialen van deze sneakers te reinigen.

Premium Pakket ***
veter reiniging Skechers

Hoe reinig je Skechers schoenen

Skechers schoonmaken, met de onderstaande stappen geniet je in een paar stappen van lekker frisse skechers:

  1. maak met de zachte Premium borstel je schoen opervlakkig schoon, borstel al het zand en vuil weg
  2. doe een klein beetje sneakercleaner in een bakje, en borstel met je Premium brush het zachte materiaal van de Skecher schoon
  3. Maak met de standaard borstel de zool en midsole van de sneaker schoon, hiervoor gebruik je midsole cleaner
  4. Laat de Skecher schoenen drogen op kamertemperatuur. En spray ze in met een goede beschermspray.

Sneakercleaning set voor Skechers

Deze set is uitermate geschikt voor het cleanen van Skechers schoenen, bestel hem vandaag nog. En dan heb je hem morgen al in huis, incl. handige handleiding van De Sneaker Reiniger. Ook zit er in onderstaande set midsole cleaner van Carbon Lab, hiermee tover je die vieze zolen zo weer schoon.

Skechers: De Geschiedenis

Het schoenen merk Skechers is opgericht in 1992 door Robert Greenberg, een hele ervaren schoenmaker. Hij begon met het ontwerpen van trendy schoenen voor een betaalbare prijs. Skechers is in een korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste schoenmerken ter wereld. Het merk is wereldwijd bekend om zijn comfortabele, stijlvolle en betaalbare schoenen. De schoenen hebben een ultiem loopcomfort, diverse technieken worden hiervoor door Skechers gebruikt.

De Beginjaren van Skechers

Skechers begon met het maken van goedkope schoenen, maar al snel begon het merk zich te richten op het produceren van comfortabele, modieuze schoenen. In 1995 lanceerde Skecher de ShapeUps, een reeks schoenen die het been- en rugspieren trainen. Deze schoenen werden een enorm succes en Skechers begon meer innovatieve producten op de markt te brengen.

Het Nieuwe Tijdperk

In de jaren 2000 begon Skechers nieuwe lijnen te lanceren, waaronder de Skechers GOrun, een reeks lichtere, innovatieve schoenen die ontworpen zijn voor hardlopers. In de jaren daarna heeft Skechers de reputatie verworven als een van de meest veelzijdige, trendy en meest betaalbare schoenmerken ter wereld. Tegenwoordig biedt Skechers een breed scala aan schoenen, waaronder sandalen, sneakers, laarzen en meer.

Skechers kopen

Wil je een ruim assortiment in Skechers schoenen? Neem dan eens een kijkje op ……, in deze shop vind je diverse modellen waaronder de ……….. en ………. modellen van Skechers. En vergeet niet na aanschaf ze in te spuiten met een waterproof spray, zo geniet je langer van schone schoenen.

Wil je voor gemak gaan?

Laat je Skecher schoenen schoonmaken door De Sneaker Reiniger. Met de beste producten en apparatuur weet ik ze weer als nieuw te toveren.

Carbon Lab Cleaner
Skechers schoonmaken met Carbon Lab

Stuur of drop je sneakers naar mij toe, en ik zorg dat je het hele seizoen loopt op frisse en goed beschermde sneakers.

sneaker cleaner belgie
Deel deze post:

Misschien vind je dit ook leuk

INTRODUCTIE BASISSET ★★★