Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Converse All Stars schoonmaken?

converse all stars schoonmaken

Converse All Stars schoonmaken

Converse All Stars schoonmaken? Kunnen deze schoenen in de wasmachine?

Ja dit kan, maar om ze echt goed schoon te krijgen raad ik een stoom en hand reiniging aan. Converse All Stars schoonmaken is een lastige klus.

Gooi je de schoenen toch liever in de wasmachine, lees dan hieronder hoe je het beste Converse all stars wast.

Hoe Converse All Stars schoonmaken of wassen?

Het beste kun je deze schoenen met een goede sneakercleaner  schoonmaken, bijvoorbeeld een cleaner van Dr. Frisk. Zitten er gele vlekken in je witte all-stars dan is een mengsel van Soda met schoonmaakazijn de oplossing. Smeer met een tandenborstel dit mengsel goed over de schoen, laat even intrekken. En met een vochtige doek de schoen schoon poetsen.

Converse All Stars schoonmaken in de wasmachine, hieronder mijn tips:

Wil je toch voor wat gemak gaan? Dan op eigen risico, maar houdt je aan de volgende stappen:

1. Haal de zolen en veters uit je All Stars. Het is beter om deze apart te wassen. Dit mag ook wel iets warmer dan de sneaker, want veters en zool hebben vaak extreme vlekken.
2. Haal het grove vuil met een Premium Brush van je Converse. Hierdoor voorkom je dat er zand en viezigheid in de wasmachine komt.
3. Stop je All Stars in een kussensloop. Maak de voorkant van de kussensloop goed dicht. Dit kan met bijvoorbeeld een tie-rip.
4. Zorg ervoor dat de schoenen niet teveel kunnen bewegen in de wasmachine, stop er bijvoorbeeld wat lakens of doeken bij.
5. Kies voor een lage temperatuur (30 graden), en doe er niet teveel waspoeder bij. Voorkeur heeft vloeibaar wasmiddel, dit blijft niet in de gymp zitten en trekt goed in. Ook doet een beetje azijn vaak wonderen.
6. Dan een belangrijke stap, het drogen van de Converse. Stop deze sneakers niet in de droger. En zet ze ook niet op de kachel. Laat ze rustig op kamertemperatuur drogen, en zet ze ook niet in de zon. Dit kan tot verkleuringen leiden. Ook zijn er speciale drogers op de markt voor het sneller drogen. Bijvoorbeeld van Shoefresh. Deze gebruik ik ook voor het drogen na het reinigen met de hand. Daarna is het belangrijk om ze goed te beschermen, gebruik hiervoor SB Sneaker Protect.

De Sneaker Reiniger voor jouw Converse All Stars

Ik ga graag met jouw Converse aan de slag. Heb je vlekken of problemen, neem gerust contact met me op. Heb je oude, licht versleten schoenen of sneakers in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger

Ik ga er graag mee aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen. Breng of stuur je Converse All Stars naar De Sneaker Reiniger.

En ook alle andere soorten sneakers maak ik op dezelfde manier schoon, zie mijn resultaten.

Mijn bijdrage aan een duurzamere wereld

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Heb je geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd? Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

de sneaker reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!