Veters schoonmaken: hoe pak je dit aan?

Veters schoonmaken? Zijn jouw veters toe aan een schoonmaakbeurt en wil je zelf de veters schoonmaken, dan lees hieronder de tips en trucs van De Sneaker Reiniger om jouw veters weer te laten stralen. Krijg je de veters zelf echt niet meer schoon of zijn ze door slijtage aan vervanging toe, kijk dan in mijn webshop waar ik voor diverse typen schoenen en sneakers veters beschikbaar heb.

Comfort Pakket **
Veters schoonmaken met borstel

Hoe maak je veters goed schoon?

Ik neem je in onderstaand stappenplan mee in de beste manier om je veters weer in topstaat te krijgen. Om de beste veters voor Nike Air Max en Alexander McQueen in de markt te bestellen klik je hier.

Stappenplan (witte) veters schoonmaken:

  • Haal de veters uit de schoenen
  • Borstel het grove vuil eraf met een zachte premium borstel
  • Maak een mengsel met soda en schoonmaakazijn of water. Als alternatief kun je een goede sneakercleaner gebruiken;
  • Borstel met een borstel of tandenborstel de veters grondig schoon;
  • Maak je witte veters schoon? Voeg dan een theelepel bleek of oxi poeder toe aan het mengsel voor een optimaal resultaat
  • Hang de veters strak op zodat ze weer mooi glad worden. Je kunt ze hierna zelfs strijken voor een super glad resultaat
  • Nu zijn de veters weer klaar voor gebruik. Let erop dat je een strakke lacing aanhoudt zodat je er weer mooi mee voor de dag komt!
  • Zo, het veters schoonmaken is gelukt. Valt door de schone veters op dat ook jouw schoenen toe zijn aan een schoonmaakbeurt? Vraag dan de gratis handleiding voor het zelf reinigen van sneakers aan of stuur ze naar mij op voor het beste resultaat.

Zijn de veters extreem vies, veters in de wasmachine?

Indien jouw laces extreem vies zijn of maak je witte veters schoon, dan kun je een Oxi poeder toevoegen aan jouw mengsel voor een extra krachtreiniging. Voor witte veters gebruik je wit Oxi poeder, voor gekleurde veters, Oxi poeder voor kleur. Als dit allemaal nog niet het gewenste resultaat oplevert, kun je proberen om de veters in een 60 graden was mee te wassen in de wasmachine. Let er dan wel op dat je ze in een wasnetje doet om beschadigingen te voorkomen en ze tussen de andere was gemakkelijk terug te vinden.

Indien je jouw schoenen laat reinigen door De Sneaker Reiniger, is de complete veterreiniging uiteraard bij de reiniging inbegrepen. Dit geldt voor al mijn reinigingspakketten.

Nike air max veters wit
Witte veters voor Nike Air Max

Nieuwe veters kopen of ze schoonmaken?

Als er ondanks alle pogingen niets meer te redden is, kun je voor nieuwe veters bij mij terecht voor een super frisse look. Datzelfde geldt voor slijtage. Als de veters dunner worden op sommige plekken, is vervangen de betere optie. Bestel mooie kwaliteitsveters in diverse kleuren hieronder.

Los van de noodzaak om veters te vervangen, krijgen jouw schoenen een compleet andere look en lijken soms wel nieuw, als je jouw schoenenveters wisselt van kleur! Ook zo kun je langer doen met jouw schoenen en toch variëren in kleuren en stijlen. Je zult verstelt staan wat dit kan doen! Hoe leuk is het om met zulke relatief kleine en voordelige aanpassingen langer te doen met jouw geliefde sneakers en duurzaam bezig te zijn door de levensduur van jouw schoenen te verlengen!

Alexander McQueen veters
Alexander McQueen veters

Belangrijk is wel dat je kwalitatief goede veters koopt en de juiste lengte besteld. Voor meer informatie, klik voor meer informatie over lengte van je veters op deze blog.

Schoenen laten schoonmaken

Heb je geen zin of geen tijd om zelf jouw schoenen schoon te maken en wordt je bij het lezen van het stappenplan veters schoonmaken al moe van de gedachten om er zelf mee aan de slag te gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen, Van Bommel, Suede of leren schoenen, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Adidas, Puma enz.. Boek een pakket via mijn site en drop de sneakers op een locatie of stuur deze aan de werkplaats.

air max vies
Nike Air Max schoongemaakt door De Sneaker Reiniger

Als je er wel voor kiest om jouw schoenen zelf te reinigen, kun je dit doen met de door mij speciaal voor sneakers en schoenen geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie hiervoor in mijn blogs diverse artikelen over het reinigen van sneakers met vele tips en trucs. Sinds kort verkoop ik ook 2e hands sneakers via www.refurbishedsneakers.nl

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.