149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

De sneaker cleaner van België, Sneakers kuisen

Sneakers proper maken in België

Sneaker Cleaner Belgie? Kom je uit Brussel, Mechelen, Antwerpen, Vlaanderen? Vanaf nu kun je vieze sneakers ook vanuit België toesturen voor een professionele cleaning. En ook voor de beste kuis producten ben je bij mij aan het juiste adres.

Dus woon je in Brussel, Luik, Vlaanderen of Zaventem? Check dan mijn site voor propere en schone sportschoenen.

Betaal gemakkelijk met PayPal en Bancontact en stuur je sneakers goed verpakt naar mijn werkplaats in Nederland. Check de webshop voor details. Of stuur me een mail of ik je verder kan helpen. 

Hoe werkt De Sneaker Reiniger Belgie?

  • boek online je sneaker cleaning pakket en betaal via PayPal of Bancontact
  • stuur je sneakers naar de werkplaats in Nederland
  • ik stuur de sneakers schoon en fris weer retour naar België.

Gemakkelijk en snel geregeld. De Sneaker Reiniger staat klaar voor zijn Belgische klanten. Ook voor kleine reparaties en het opknappen van jouw oude sneakers. En ook voor diverse cleaning sets voor het zelf reinigen van je schoenen is hier verkrijgbaar.

sneaker schoon front

De houdbaarheid van je sneakers verlengen?

Ik hou van schone en frisse sneakers. Gelukkig was ik niet de enige die hier zo over denkt en zie ik aan de overweldigende reacties dat er steeds meer bij wordt stil gestaan om de levensduur van je kleding, of in dit geval je schoenen of sneakers, te verlengen.

En daar is het De Sneaker reiniger in België om te doen. Of het gaat om een kleine, hardnekkige vlek of een paar sneakers dat al helemaal verbruikt en vies geworden is, met elke klus is het mijn doel dat de bezitter langer van zijn schoenen geniet en het kopen van nieuwe sneakers nog even uit kan stellen. 

veter schoonmaken

Sneaker Cleaner België maakt sneakers proper

Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk  tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn! Ook voor sneaker en schoen reparaties kun je bij mij terecht. De Sneaker Reiniger voor Vlaanderen en Mechelen.

Frank De Sneaker Reiniger
Frank De Sneaker Reiniger

Heb je oude, licht versleten schoenen in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga graag met je sneakers aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen. Wil je liever zelf aan de slag bestel dan online 1 van mijn sneaker cleaning pakketten. Bestel in de shop de beste kuisproducten van De Sneaker Cleaner Belgie.

Mijn bijdrage aan een duurzame wereld

Met de hand kuisen of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95