149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Schoenmaker in Zutphen, Deventer en Apeldoorn

De schoenmaker van de stedendriehoek, met drop points en een werkplaats altijd in de buurt.

Schoenmaker Zutphen. Vanaf nu kun je terecht in Zutphen, Apeldoorn en Deventer met jouw kapotte schoenen en sneakers. In elk van deze steden vindt je een drop point waar je de schoenen kunt inleveren, en na reparatie weer op kunt halen. Naast het repareren kun je ook bij mij terecht voor sneakercleaning en vlekkenbehandeling.

sneaker resultaat
Nieuwe zool schoenen

Op zoek naar een schoenmaker?

Is je sneaker of schoen kapot? Wat te doen? Hoe werkt mijn schoenmakers concept, voor de beste reparaties en de scherpste prijs. Gespecialiseerd in sportschoenen, sneakers, sportswear. Maar ook voor alle andere soorten schoenen en laarzen kun je bij mij terecht.

Hoe werkt de stedendriehoek-schoenmaker?

Heb jij een project voor mij? Stuur ze dan naar de werkplaats van De Sneaker Reiniger in Wichmond via de pakketdienst, of drop ze op 1 van mijn locaties in Amsterdam, Zutphen, Deventer of Apeldoorn.

Doe je naam en telefoonummer erbij en ik stuur je een tikkie voor de kosten, gemakkelijk en snel. Wil je de schoenen gereinigd hebben, boek dan online een cleaning en ik zie de schoenen graag verschijnen.

nieuwe zool
Nieuwe zolen Air Max 1

Heb jij sneakers of schoenen die toe zijn aan een reparatie? Stuur ze via de pakketdienst naar De Sneaker Reiniger. Ik zorg dat ze binnen een paar dagen gerepareerd en weer bij je thuis bezorgd worden. Natuurlijk reinig ik de schoenen ook graag voor je om ze weer te laten shinen en fris te laten ruiken, dit is optioneel.

Wat kun je bij mij laten repareren?

Wat doet de schoenmaker van de stedendriehoek allemaal op het gebied van schoen en sneaker reparatie?

Schoenmaker Zutphen, gespecialiseerd in sneakers

Zoek je een schoenmaker voor sneakers in Zutphen? Je kunt overal bij mij voor terecht, maar mijn specialisatie ligt op het gebied van sneakers. Heb jij een zool van je Air Max kapot? Geen schade is te gek voor mij, ik geef jouw schoenen of sneakers de liefde die ze verdienen. Staat jouw schade er niet bij, stuur dan een foto of de vraag via email of instagram.

Mijn droppoint in Zutphen is gevestigd in zonnestudio Blizz aan de Spittaalstraat 18. En maar liefs 7 dagen per week geopend, en vaak ook tot avonds 10 uur. En wat ook fijn is een parkeerplaats voor de deur.

geel leer
Alexander MQueen reparatie

Is jouw schoen hielvoering kapot gegaan, stuur of drop je sneakers dan naar de werkplaats. Een hielvoering reparatie is hieronder direct te boeken. Stuur je schoenen naar me toe of drop ze op een locatie.

Wil je weten of ik je kan helpen? Stuur een foto naar mijn email adres of gebruik de chat en ik geef je een goede inschatting van de kosten. Zo geniet je langer van je favoriete sneakers of schoenen. De online schoenmaker staat klaar voor je.

binnenkant hak schoen kapot
Hielvoering reparatie Adidas sneaker

Sneakers laten schoonmaken in Zutphen

Geen tijd of zin om zelf je sneakers netjes te reinigen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen en sneakers, Floris van Bommel, Adidas, Tom’s, Converse, Puma enz. Boek de reiniging eenvoudig via de online site of de chat. In geval van speciale vlekken of problemen, stuur mij graag een bericht, ik zoek met je de beste oplossing.

air max 1 vies

Ook als je jouw schoenen zelf wilt reinigen, ben je mij aan het juiste adres. Kijk bij de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde kwaliteit schoonmaak pakketten en bestellen maar! Wil je tips bij het reinigen van jouw sneakers, klik dan hier.

Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics. De Sneaker Reiniger werkplaats is gevestigd in Wichmond, naast Zutphen. Ook hier kun je langskomen op afspraak om je vieze of kapotte schoenen te droppen. Laat mij weten dat je komt via het contactformulier of bel of mail.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Locaties De Sneaker Reiniger repair

Hier vind je alle drop points op een rij, om gemakkelijk jouw schoenen ter reparatie en/of reiniging kan aanbieden. Deze zijn te vinden in:

Schoenmaker Zutphen, Spittaalstraat 18

Schoenmaker Amsterdam, Van Woutstraat 229

Schoenmaker Apeldoorn, Snijdersplaats 3

De Sneaker Reiniger, goed en snel en een eerlijke prijs.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95