Website update | 10% korting op alles met code UPDATE10

10% korting op alles met code UPDATE10

Schoenmaker in Zutphen, Deventer en Apeldoorn

Op zoek naar een schoenmaker?

De schoenmaker van de stedendriehoek, met drop points en een werkplaats.

Schoenmaker Zutphen. Vanaf nu kun je terecht in Zutphen, Apeldoorn en Deventer met jouw kapotte schoenen en sneakers. In elke stad vindt je een drop point waar je de schoenen kunt inleveren, en na reparatie weer op kunt halen.

sneaker resultaat
Nieuwe zool schoenen

Is je sneaker of schoen kapot? Wat te doen?

Hoe werkt de schoenmaker?

Stuur een foto van je schade

Stuur via het contactformulier een foto van jouw reparatie of
schade. Je ontvangt binnen 12 uur een offerte van dit project.

Drop of stuur je schoenen

Drop de sneakers in Amsterdam, Apeldoorn, Zutphen of Deventer of stuur ze via de pakketdienst naar de werkplaats. Je betaald gemakkelijk via een tikkie.

Ontvang ze binnen enkele werkdagen weer retour

Voor het ultieme resultaat, maak ik de schoenen graag voor je schoon. Deze optie kun je er gemakkelijk bij boeken. Als de schoenen gereed zijn, haal je ze af bij het drop point of je laat ze bij je thuis bezorgen.

nieuwe zool
Nieuwe zolen Air Max 1

Heb jij sneakers of schoenen die toe zijn aan een reparatie? Stuur ze via de pakketdienst naar De Sneaker Reiniger. Ik zorg dat ze binnen een paar dagen gerepareerd en weer bij je thuis bezorgd worden. Natuurlijk reinig ik de schoenen ook graag voor je om ze weer te laten shinen en fris te laten ruiken, dit is optioneel.

Wat kun je bij ons laten maken/repareren?

Wat doet de schoenmaker van de stedendriehoek allemaal op het gebied van schoen en sneaker reparatie?

  • Hielvoering reparatie
  • scheuren in leer
  • hak reparatie
  • zool vervangen
  • zolen ontgelen
  • stikwerk
  • leer en suède kleuren.

Schoenmaker Zutphen

Geen schade is te gek voor ons, we geven jouw schoenen de liefde die ze verdienen. Staat jouw schade er niet bij, stuur dan een foto of de vraag via email of instagram.

running shoes
Hielvoering hardloopschoen gerepareerd door een vakman

Is jouw schoen hielvoering kapot gegaan, stuur of drop je sneakers dan naar de werkplaats. Een hielvoering reparatie is hieronder direct te boeken. Stuur je schoenen naar me toe of drop ze op een locatie.

Wil je weten of ik je kan helpen? Stuur een foto naar mijn email adres of gebruik de chat en ik geef je een goede inschatting van de kosten. Zo geniet je langer van je favoriete sneakers of schoenen. De online schoenmaker staat klaar voor je.

hak reparatie schoen
Hielvoering reparatie Adidas sneaker

Sneakers laten schoonmaken

Geen tijd of zin om zelf je sneakers netjes te reinigen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen en sneakers, Floris van Bommel, Adidas, Tom’s, Converse, Puma enz. Boek de reiniging eenvoudig via de online site of de chat. In geval van speciale vlekken of problemen, stuur mij graag een bericht, ik zoek met je de beste oplossing.

air max 1 vies

Ook als je jouw schoenen zelf wilt reinigen, ben je mij aan het juiste adres. Kijk bij de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde kwaliteit schoonmaak pakketten en bestellen maar!

Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics. De Sneaker Reiniger werkplaats is gevestigd in Wichmond, naast Zutphen. Ook hier kun je langskomen op afspraak om je vieze of kapotte schoenen te droppen. Laat mij weten dat je komt via het contactformulier of bel of mail.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Hier vind je alle drop points op een rij, om gemakkelijk jouw schoenen ter reparatie en/of reiniging kan aanbieden. Deze zijn te vinden in:

Schoenmaker Zutphen, Spittaalstraat 18

Schoenmaker Amsterdam, Van Woutstraat 229

Schoenmaker Apeldoorn, Snijdersplaats 3

Schoenmaker Deventer, het Koggeschip 219

De Sneaker Reiniger, goed en snel en een eerlijke prijs.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.