Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Vlekken uit sneakers krijgen?

sneaker schoonmaken

Vlekken in je sneakers?

Vlekken uit sneakers halen? Heb jij pech gehad met je favoriete sneakers, zit er een vlek op en weet je nu niet meer wat te doen?

De volgende tips zullen je de kans geven om sneaker vlekken aan te pakken en ervoor te zorgen dat je sneaker langer smetteloos blijft. Het belangrijkste om erge vlekken te voorkomen is snelheid, hoe meer je snel doet hoe makkelijk de Sneaker Reiniger je vlek later kan verwijderen.

sneakers schoonmaken

Hieronder een paar tips om vlekken uit je sneakers te verwijderen:

Tip 1) voorbehandelen om vastzetten van de vlek te voorkomen

Hoe sneller je de vlek voorbehandeld hoe minder kans de vlek krijgt om in je sneaker te trekken. Vooral bij vlekken met kleurstof, en wijn vet en bloedvlekken. Strooi een goede hoeveelheid zout op je vlek en laat dit minimaal 10 minuten intrekken. Spoel daarna met koud water de vlek er zo veel mogelijk uit. Maak hierna met een goede sneakercleaner de vlek schoon.

Tip 2) vermijd contact met warmte

Bij de meeste vlekken op je sneakers zal warmte het vastzetten van de vlek versnellen. Verwijd daarom om de bevlekte sneaker in de buurt van warmtebronnen of in te direct zonlicht te leggen. Gebruik een ijsklontje om de vlek los te weken voor je de behandeling start.

Tip 3) vermijd druk op de vlek

Ga niet krachtig drukken of wrijven, de vlek zal hierdoor alleen maar dieper in de vezels van je sneaker gedrukt worden. Als je dit wilt voorkomen dep dan rustig en kalm op de vlek.

Vlekken laten verwijderen door De Sneaker Reiniger

Heb je vlekken die je zelf niet uit je sneakers krijgt? Stuur je sneakers dan naar De Sneaker Reiniger. Om de vlekken uit de sneaker te laten verwijderen kan ik met stoom en de juiste reinigingsmiddelen voor je aan de gang. Veel vlekken zijn door speciale technieken goed te verwijderen, ik ga hier graag mee voor je aan de slag.

Vlekken in je sneakers, de Sneaker Reiniger weet er raad mee. Een service voor elke soort sneaker en elke soort vlek. Wijn, Bloed, Make-up, Vet, Etensresten. De Sneaker reiniger weet raad met vlekken.

Enige tijd geleden ontving ik een mail met de woorden HELP, ik heb een potje nagellak laten vallen, en mijn Nike Air Max zitten onder de Make Up vlekken, zie hieronder het resultaat van een dieptereiniging met een chemische behandeling.

nagellak vlekken
nagellak schoon

Dus wacht met het kopen van nieuwe sneakers, laat mij het proberen of de vlekken eruit te halen zijn. Een duurzame oplossing voor je sneakers, geef ze een langer leven.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!