149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Vlekken uit sneakers en schoenen halen?

Vlekken uit sneakers of schoenen halen? Heb jij pech gehad met je favoriete sneakers, zit er een vlek op en weet je hier echt geen raad mee? Ik heb als sneaker reiniger vele soorten vlekken met succes verwijderd, waaronder vet, saus en bloed.

De volgende tips vergroten de kans om sneaker vlekken te verwijderen en zorgen ervoor dat jouw sneaker weer smetteloos wordt. Het belangrijkste om erge vlekken te voorkomen is snelheid. Hoe sneller je in actie komt, hoe groter de kans om de vlek er helemaal uit te krijgen.

sneakers schoonmaken

Vlekken in je sneakers?

Hieronder een paar tips om vlekken uit je sneakers of schoenen te verwijderen:

Tip 1) behandelen voor om vastzetten van de vlek te voorkomen

Hoe sneller je de vlek voorbehandeld, hoe minder kans de vlek krijgt om in je sneaker te trekken. Dit geldt vooral bij vlekken met kleurstof, wijn, vet of bloedvlekken. Strooi een goede hoeveelheid zout op je vlek en laat dit minimaal 10 minuten intrekken. Spoel daarna met koud water de vlek er zo veel mogelijk uit. Maak hierna met een goede sneakercleaner de vlek schoon.

Tip 2) vermijd contact met warmte

Bij de meeste vlekken op je sneakers zal warmte het vastzetten van de vlek versnellen. Voorkom daarom om de bevlekte sneaker in de buurt van warmtebronnen neer te zetten of aan te direct zonlicht bloot te leggen. Gebruik een ijsklontje om de vlek los te weken voor je de behandeling start.

Tip 3) vermijd druk op de vlek

Ga niet krachtig drukken of wrijven, de vlek zet zich hierdoor alleen maar dieper in de vezels van je sneaker vast. Wil je dit voorkomen, dep rustig en kalm op de vlek.

Tip 4) gebruik een premium borstel

Maak vlekken op mesh en zachter stoffen schoon met een goede sneakercleaner en een zachte premium borstel. Deze borstel beschadigd het materiaal niet en komt diep in de vezels van de vlek.

Vlekken laten verwijderen door De Sneaker Reiniger

Heb je vlekken die je zelf niet uit je sneakers krijgt? Durf je het niet aan om zelf met het reinigen aan de slag te gaan? Of heb je er simpelweg geen tijd voor of zin in? Stuur je sneakers dan naar De Sneaker Reiniger. Ik zorg dat vlekken uit sneakers verdwijnen. Doe je sneakers niet in de wasmachine, maar al te vaak zie ik dit misgaan.

air max 1 vies
Sneaker Cleaning

Om de vlekken uit de sneaker te verwijderen, ga ik met stoom en de juiste reinigingsmiddelen voor je aan de gang. Veel vlekken zijn door speciale technieken goed te verwijderen, ik ga hier graag mee voor je aan de slag.

Vlekken in je sneakers, de Sneaker Reiniger weet er raad mee. Een service voor elke soort sneaker en elke soort vlek. Wijn, Bloed, Make-up, Smeerolie, Vet, Etensresten. De Sneaker Reiniger weet raad met vlekken. En ook voor kleine reparaties ben je bij mij aan het juiste adres, neem hiervoor contact met me op via de gebruikelijke kanalen. Je ontvangt binnen 24 uur een passende offerte, hierna stuur je de sneakers op of drop ze op 1 van de locaties.

HELP! Nagellak in sneakers?

Enige tijd geleden ontving ik een mail met de woorden HELP, ik heb een potje nagellak laten vallen, en mijn Nike Air Max zitten onder de Make Up vlekken, zie hieronder het resultaat van een dieptereiniging met een chemische behandeling.

nagellak vlekken
nagellak schoon

Wacht gerust met het kopen van nieuwe sneakers, ik haal de vlekken graag uit je favoriete, comfortabel zittend paar. Een duurzame oplossing voor je sneakers, zo geef je ze een langer leven. En krijg ik de vlek er niet naar tevredenheid uit, dan ontvang je minimaal 40 procent van het aankoopbedrag van de cleaning retour.

sneaker cleaner belgie
Werkplaats De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95