149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Suede sneakers schoonmaken, hoe moet dit?

Suede sneakers schoonmaken en onderhouden. Iedereen weet wat een enorm delicaat materiaal suede of nubuck is, vlekken en verkleuring in deze stof is geen feestje. Lees hieronder de stappen die De Sneaker Reiniger neemt om suede sneakers weer tot leven te brengen. 

Suede sneakers, droog reinigen

Belangrijk is bij suede en nubuck niet veel vocht te gebruikten. Het droog reinigen van Suede en Nubuck kan zeer goed met een Premium Foam of Dr. Frisk sneaker cleaner, dit is een vriendelijke reiniger geschikt voor alle materialen.

  • Doe hiervan een klein beetje op een microvezeldoek en verdeel dit over het suede. Laat even intrekken en veeg dan met een schone doek de schoen schoon.
  • Zitten er vlekken in je Suede, neem dan een Suede vlekkengum en wrijf hiermee de vlek uit het materiaal. Veeg en poets niet te hard, suède en nubuck zijn delicate leersoorten.
  • Ga na deze handelingen met een suède borstel over het materiaal heen, kijk goed welke kant je op borstelt. De ruwe metalen haren zorgen ervoor dat je suède weer gaat leven, de haren komen weer naar boven.
suede sneakers
suede sneakers gereinigd met dr frisk

Sneaker cleaning set

In mijn webshop verkoop ik alles voor het goed reinigen van je suede sneakers. Zodat iedereen thuis goed zijn suede sneakers schoonmaken kan. Hieronder een set waarmee je gelijk thuis aan de slag kunt gaan:

Inhoud:

  • Cleaning foam
  • Premium borstel
  • Microvezel doek
  • Suede borstel
  • Color renovator (multicolor)

Suede en Nubuck schoenen schoonmaken

Schoenen van suède en Nubuck zie je tegenwoordig in alle soorten en maten. In veel wat exclusievere schoenen en sneakers zit Suede verwerkt, maar dit is wel een delicate leersoort. Vlekken hechten snel en zijn er ook best moeilijk uit te krijgen. Ook heeft suede en nubuck de neiging om kleur te verliezen door zonlicht en uitdroging. Daarom is ook bij deze leersoorten voeding van het leer erg belangrijk.

suede schoonmaken
Suede sneakers schoonmaken en color renovator blauw

Vergeet niet dat bij Suede en Nubuck het belangrijk is de schoenen goed te beschermen, dit kun je doen met een Nano Protector, dit zorgt ervoor dat vuil en water niet kunnen binnendringen in deze delicate materialen.

Mochten de kleuren van je materiaal erg vervaagd zijn, dan zijn er diverse kleur-renovators te verkrijgen. Let hierbij goed op dat je de juiste kleur selecteert.De meeste vookomende kleuren verkoop ik in mijn webshop.

Sneakers schoonmaken

Sneakers schoonmaken, hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten sneakers, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via deze site kun je de sneakers door mij laten reinigen.

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

sneaker schoonmaken
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95