400+ klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 69 |  Cleanen | Beschermen | Reparatie

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png
Zoek

Suede reinigen en beschermen

Suede reinigen, ik krijg deze vraag elke dag weer. Wat kan ik het beste gebruiken om suede schoenen schoon te maken? Daarom heb ik op deze pagina de beste producten voor suede reiniging verzameld. Hier vindt je alle soorten reinigers, suede-gum en suede borstels.

Suede beschermen

Na het schoonmaken van suede is het belangrijk ze te voeden en in te sprayen. Maar welke spray is nou het beste geschikt voor jouw suede schoen. Daarom hierbij de meest verkochte suede sprays van De Sneaker Reiniger.

Twijfel je of het product geschikt is voor jouw suede schoen of sneaker. Stuur dan even een berichtje via ons contactformulier. Of bel of chat met ons.

Wat is suede?

Suede is een delicaat stuk leer wat veel verwerkt wordt op jassen, tassen en natuurlijk schoenen. Het is best een moeijlijk materiaal om schoon te maken, want het wordt vrij snel hard of droogt uit. Daarom is het raadzaam suede eerst droog te reinigen. Zo loop je geen risico op verkleuring en hard worden van je schoenen. 

Wat is suede reiniger?

De naam zegt het al, dit is een reiniger voor suede en nubuck materiaal. Vaak een delicate reiniger die het suede niet verkleurd of laat vervagen. Ook hebben suede reinigers een fijne geur zodat je schoenen naast schoon zijn ook fijn reuken. 

DE SNEAKER REINIGER KIT★★★