149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Stinkende sneakers, gegarandeerd geen zweetvoeten meer

Stinkende sneakers? Heb je last van zweetvoeten? Wie kent het niet, een vieze lucht als je de hele dag op je sneakers hebt gedanst of gelopen. Hieronder enkele tips van De Sneaker Reiniger om zweetvoeten te voorkomen en te verhelpen.

Stinkende sneakers?

Belangrijk is het om goede sneakers te kopen, goedkope plastic sneakers ademen slecht. Zorg ervoor dat je hierop let bij de aanschaf van sneakers. Anders krijg je zeker stinkende sneakers, en daar wordt niemand blij van.

Is het echt hardnekkig en krijg je zelf de geur niet meer weg? Stuur ze dan naar mij toe en ik zorg ervoor dat ze door mijn ozon behandeling weer als nieuw gaan ruiken. Boek bij je schoonmaakpakket een ozon en fresh behandeling, dan weet je zeker dat je schoenen weer als de eerste keer uit de doos ruiken.

Zweetvoeten voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen, met de volgende tips voorkom je zweetvoeten in je sneakers. Of lees dit uitgebreide blog met nog meer tips en trics.

  • draag altijd (sneaker)sokken, en zorg voor goed ventilerende sneakers
  • spray je schoenen in met Nano protect. Zodat vocht niet naar binnen kan trekken
  • last van zweetvoeten, doe talk poeder op je voeten
  • doe houten schoenspanners in je sneakers, hout neemt vocht op.

Stinken je schoenen erg, gebruik dan vooraf een Odor fresh spray om nare geurtjes te voorkomen. Deze spray is verkrijgbaar in mijn webshop.

Odor Cleaner
Carbon Lab Odor cleaner

Tips tegen stinkende sneakers?

Vooral als sneakers nat worden, is de kans groter dat ze gaan stinken. Wat als je sneakers enorm stinken? Hieronder enkele tips om je sneakers weer fris te laten ruiken.

1) doe je sneakers een nachtje in de vriezer, dit dood alle bacterien en zorgt voor een neutrale geur

2) zet de sneakers op een ozon apparaat, dit zorgt voor een geneutraliseerde staat. Ozon breekt alle geur moleculen af.

3) spray je sneakers in met fresh of odor spray. Tip 2 en 3 zitten als extra optie in mijn reinigingspakketten, check de tarieven.

veter schoonmaken

Of je stuurt ze naar De Sneaker Reiniger

Geen zin om dit zelf te doen, stuur ze dan naar De Sneaker Reiniger toe. Ik zorg er met stoom en ozon voor dat ze weer als nieuw ruiken.

Gemakkelijk via een drop point droppen, en binnen een paar dagen weer fris en schoon retour. Neem gerust een kijkje in de webshop voor de verschillende pakketten en keuzes. Zo geboekt, zo weer frisse sneakers.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Tweedehands sneakers

Ben je dan toch echt toe aan nieuwe sneakers, denk dan ook eens na over tweedehands sneakers, zoals bij refurbished sneakers. Schoenen die nog gemakkelijk een tweede leven kunnen hebben aan jouw voeten, opgeknapt en gecontroleerd door De Sneaker Reiniger.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95