149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Sneakers proper maken, sportschoenen kuisen

Sneakers proper maken, weet jij niet goed hoe dit te doen? Wil je jouw sportschoenen in de wasmachine gooien, stop doe dit niet! Sportschoenen kunnen hun vorm verliezen en kleuren vergaan, schoenen poetsen doe je het beste met de hand. Lees hier het handige stappenplan van De Sneaker Reiniger hoe je het beste je sneakers kuist.

modderschoenen
Sneakers proper door De Sneaker Reiniger

Stappenplan sneakers proper maken

De Sneaker Reiniger helpt je in 5 stappen naar een setje frisse sportschoenen of sneakers:

 1. Veters & binnenzool schoonmaken
  Haal je veters en je binnenzool uit je sportschoenen. Was ze met je sneakercleaner of ander middel, en maak ze goed schoon met de premium borstel.
 2. Vuil verwijderen
  Verwijder het grove vuil van je sneakers met een zachte bortstel. Maak ook de binnenkant van je sneakers vuil- en stofvrij. Dat laatste kan gewoon met een stofzuiger.
 3. Midsole en zool reinigen
  Maak een harde borstel goed nat en doe er een beetje sneakercleaner of ander schoonmaakspul op. Vervolgens is het even flink schrobben tot je onderzool er weer helemaal fris uitziet.
 4. Bovenkant en zijkanten (upper) schoonmaken
  Vul een bakje met lauw water en meng met een sneakercleaner die geschikt is voor alle materialen. Gebruik vervolgens een zachte premium borstel of microvezeldoek om met kleine draaiende bewegingen de bovenkant en zijkanten van je schoenen schoon te maken.
 5. Drogen
  Je sneakers zijn weer helemaaal schoon. Maar nog wel een beetje nat of vochtig. Leg ze daarom te drogen op een plek bij kamertemperatuur. Leg ze niet in ze zon, want dan kunnen ze verkleuren!
dr frisk set
Sportschoen schoonmaak set

Sportschoen-schoonmaak set van De Sneaker Reiniger

Er zijn veel verschillende soorten sportschoenen. Echt wel veel. En elke is bijna weer van andere materialen gemaakt, maar meestal uit een combinatie mesh, velours, leer en/of suede. En elk materiaal heeft zijn eigen reinigingstechniek nodig. Daarom heb ik alvast een sportschoen schoonmaakset voor je samengesteld. Een compleet schoonmaak-pakket met alles wat je nodig hebt om je sportschoenen wel 100x perfect schoon te maken:

 • Dr. FrisK Sportschoen Cleaner
 • Premium borstel (ook geschikt voor mesh, suede en leer)
 • Standaard borstel
 • Microvezeldoekje
 • Digitale handleiding van De Sneaker Reiniger, zodat je stap-voor-stap kunt teruglezen hoe je jouw sneakers het best schoonmaakt.

Sneakers poetsen laten doen

Heb je geen zin om je sportschoenen zelf te poetsen, laat dit dan doen door een vakman. De Sneaker Reiniger staat klaar voor jouw vieze sneakers. In mijn werkplaats breng ik dagelijks schoenen weer tot leven, ook voor kleine reparaties kun je bij mij terecht.

Hoe werkt De Sneaker Reiniger:

 • Boek online een cleaning of reparatie
 • Stuur de schoenen naar de werkplaats
 • Ik repareer of kuis jouw schoenen.

Ook voor klanten uit Belgie, want de werkplaats is gemakkelijk te bereiken via de pakketdienst.

Wil je weten of jouw schoen geschikt is voor kuisen of reparatie, stuur dan een foto naar mij via de mail of via instagram. Binnen 12 uur ontvang je van mij een passende offerte of een antwoord. Ik sta klaar voor jouw vieze of kapotte schoenen.

yeezy vlek
Sneakers proper maken
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95