150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Sneakers onderhouden doe je zo: 5 tips

Sneakers onderhouden, de 5 tips van De Sneaker Reiniger. Wat is de beste manier om je sneakers een langer leven te geven? Door je sneakers goed te onderhouden. Een paar belangrijke tips en trics ga ik in het volgende artikel behandelen. Voor het schoonmaken van sneakers kun je mijn blog lezen, of via instagram de laatste schoonmaak resultaten bekijken.

verfvlekken air max
Sneakers onderhouden en schoonmaken

1. schoonhouden van je sneakers

Wil je langer met je sneakers doen dan moet je ze gewoon regelmatig schoonmaken. Je kunt ze natuurlijk bij mij langs brengen voor een 5 sterren behandeling, maar je kunt er ook voor kiezen om ze zelf te gaan reinigen. Weet je niet hoe dit moet, bij de meeste sets zit een handige handleiding van De Sneaker Reiniger.

Hiervoor heb ik in mijn webshop een paar De Sneaker Reiniger cleaning-kits samengesteld. Deze bevatten door mij geteste schoonmaakartikelen en sneaker bescherming. Heb je toch vragen over vlekken of het schoonmaken van jouw sneaker, stel dan je vraag via het contactformulier. Ook is het mogelijk om hier foto’s te uploaden zodat ik je goed kan helpen.

witte zool schoonmaken
Pure White voor witte sneakers.

Heb je witte sneakers en zijn ze erg beschadigd of niet meer mooi wit, met Pure White geef je deze sneakers een mooie nieuwe witte laag. Vervang hierna je witte veters en je schoenen zijn weer als nieuw. Gemakkelijk en snel geregeld in de webshop van De Sneaker Reiniger.

2. sneaker wipes, onderweg met je sneakers

Sneakers onderhouden? Onderweg met je sneakers, daar loert het gevaar! Als je sneakers onderweg vies worden dan is het handig om sneaker wipes schoonmaakdoekjes bij je te hebben. Hiermee zorg je ervoor dat vlekken niet de kans krijgen in het materiaal te trekken. Ook kun je met een licht vochtige doek vlekken en vuil gemakkelijk verwijderen als het vuil er nog niet lang zit. Dus ga je de deur uit vergeet dan niet een verpakking sneaker wipes in je zak te steken!

sneaker doekjes
Sneaker Wipes voor onderweg

3. sneakers laten drogen

Zijn je sneakers nat geworden dan is het zorg deze weer goed droog te krijgen. Vocht kan voor kringen en vlekken op je schoen zorgen, en dat wil je natuurlijk niet. Laat je sneakers niet in het zonlicht drogen, hierdoor kan de sneaker gaan verkleuren.

drogen sneaker
Sneakers drogen

Ook is het niet raadzaam om sneakers op een verwarming te zetten, dit kan ervoor zorgen dat je sneaker krom trekt. Ik raad aan om de sneaker op kamertemperatuur te laten drogen. Ook zijn er in de markt speciale schoendrogers verkrijgbaar die de schoen van binnenuit drogen. En wil je dat ze na het drogen lekker ruiken, spray dan een odor cleaner in de binnenkant van de sneaker.

4. sneakers beschermen

Voorkomen is beter dan genezen. Om ervoor te zorgen dat sneakers minder snel vies worden adviseer ik een Nano protect spray. Deze spray zorgt ervoor dat op microniveau de poriën van je materiaal gesloten worden. Resultaat is dat vlekken en vuil gewoon van je sneaker afglijden. Herhaal deze spray 1 x in de drie weken voor het beste resultaat.

Ook verkoop ik een hele goede protectiespray van Carbon Lab, deze XL bus is genoeg voor wel 10 paar sneakers een jaar lang te onderhouden en te beschermen.

5. sneakers laten reinigen door De Sneaker Reiniger

Zijn er toch vlekken of vuil die je niet kunt verwijderen dan zie ik je sneakers graag verschijnen. De Sneaker reiniger staat klaar voor jouw vieze kicks. Je kunt ze gemakkelijk toesturen aan de werkplaats of droppen op 1 van mijn locaties. Ik weet niet alleen vuil te verwijderen, ook voor reparaties en onderhoud kun je terecht in mijn werkplaats. Neem een kijkje in de resultaten pagina om te zien wat er allemaal wel niet mogelijk is.

Frank De Sneaker Reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95