149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Sneakers laten schoonmaken in Arnhem

Wie kan ons helpen? Druk bezig met het zoeken van een drop point in Arnhem, voorkeur hierbij is een sportschool of zonnestudio. Want wat is er makkelijker dan 7 dagen per week tot in de avond je vieze sneakers te kunnen droppen. Gemakkelijk en snel via het drop and pick up point, zoals dit al in Amsterdam, Almere, Zutphen en Apeldoorn geregeld is.

De Sneaker Reiniger nog niet in Arnhem, opsturen kan ook

Een service voor alle soorten en maten sneakers, geschikt voor alle merken van Nike tot exclusieve sneakers van Gucci. De Sneaker Reiniger weet raad met jouw vieze kicks. En zitten wij niet in de buurt van jouw woonplaats, dan stuur je ze toch gewoon met de pakketdienst naar ons toe. Vaak is de retourzending nog gratis ook.

dior sneakers
Dior Sneaker cleaning

Voor elke soort sneaker, snel weer retour.

Ik maak exclusieve sneakers schoon, maar ook voor je Nike Air Max of Jeezy Boost kun je bij mij terecht. Twijfel je of jouw sneaker geschikt is voor sneaker cleaning, stuur dan een foto via het contactformulier.

Met stoom blaas ik elke denkbare vlek weg, en met een ozon apparaat weet ik nare geurtjes te laten verdwijnen. Met speciale sneaker reiniger weet ik de meeste nare vlekken te verwijderen. Denk aan make-up, verfvlekken, grasvlekken, geen vlek is mij te gek. Heb je vragen over vlekken of problemen met je sneakers vul dan het contactformulier in. Stuur mij een foto van je sneaker!

sneaker zutphen

Sneakers reinigen in Arnhem

Dus tot dat het drop point gevonden is kun je ze opsturen aan de werkplaats, of je brengt ze in Apeldoorn of Zutphen bij het drop point. Drop ze hier na het boeken via de webshop, kies hierbij jouw locatie.

Hierna kun je binnen enkele werkdagen je schoenen weer schoon ophalen.

Meer pick up Points zijn op dit moment te vinden in Amsterdam,  Apeldoorn, Wichmond, Almere en Zutphen. Klik hier voor alle LOCATIES.

Heb je vieze sneakers thuis liggen, breng ze dan snel naar De Sneaker Reiniger. Lovin’ them clean! Breng ze in Arnhem naar de dichtsbijzijnde pakketdienst.

Sneakers laten schoonmaken Rotterdam of Amsterdam

Woon je in Rotterdam of Tilburg en heb je vieze sneakers of vlekken die je er niet meer uit krijgt? Stuur dan je sneakers op via een pakket dienst naar De Sneaker Reiniger.

Ik zorg ervoor dat je binnen enkele werkdagen je schone schoenen weer thuisbezorgd krijgt. Gemakkelijk en snel, ook aangetekend versturen behoort tot de mogelijkheden. klik op de webshop voor meer info:

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95