Sneakers laten schoonmaken in Arnhem

Vanaf vandaag kun je ook bij De Sneaker Reiniger in Arnhem terecht met je vieze schoenen. Gemakkelijk en snel via het drop and pick up point, deze zit aan de …………………

Een service voor alle soorten en maten sneakers, geschikt voor alle merken van Nike tot exclusieve sneakers van Gucci. De Sneaker Reiniger weet raad met jouw vieze kicks.

sneaker schoonmaken

Voor elke soort sneaker, snel weer retour.

Ik maak exclusieve sneakers schoon, maar ook voor je Nike Air Max of Jeezy Boost kun je bij mij terecht. Twijfel je of jouw sneaker geschikt is voor sneaker cleaning, stuur dan een foto via het contactformulier.

Met stoom blaas ik elke denkbare vlek weg, en met een ozon apparaat weet ik nare geurtjes te laten verdwijnen. Met speciale sneaker reiniger weet ik de meeste nare vlekken te verwijderen. Denk aan make-up, verfvlekken, grasvlekken, geen vlek is mij te gek. Heb je vragen over vlekken of problemen met je sneakers vul dan het contactformulier in. Stuur mij een foto van je sneaker!

sneaker zutphen

Sneakers reinigen in Arnhem

Breng je vieze sneakers naar het drop and pick up point aan de in Arnhem (7 dagen in de week geopend).

Hierna kun je binnen enkele werkdagen je schoenen weer schoon ophalen.

Meer pick up Points zijn op dit moment te vinden in Amsterdam,  Apeldoorn, Deventer, Doetinchem. Klik hier voor alle LOCATIES.

Heb je vieze sneakers thuis liggen, breng ze dan snel naar De Sneaker Reiniger. Lovin’ them clean! Breng ze in Arnhem naar

stoom reiniging

Sneakers laten schoonmaken Rotterdam of Amsterdam

Woon je in Rotterdam of Tilburg en heb je vieze sneakers of vlekken die je er niet meer uit krijgt? Stuur dan je sneakers op via een pakket dienst naar De Sneaker Reiniger.

Ik zorg ervoor dat je binnen enkele werkdagen je schone schoenen weer thuisbezorgd krijgt. Gemakkelijk en snel, ook aangetekend versturen behoort tot de mogelijkheden. klik op de webshop voor meer info:

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95