300+ klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  Cleanen | Beschermen | Reparatie

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png
Search

Sneaker veters, welke lengte veters gaan er in mijn sneakers?

Sneaker veters, welke lengte moet je hebben? Een goede vraag, er zijn nogal wat verschillende soorten en maten sneaker veters op de markt. Ik krijg vooral veel vragen over welke veters er in een Nike Air Max gaan.

Sneaker veters, welke lengte veters gaan er in Nike Air Max?

In de meeste Nike Air Max 1 sneakers gaat een veter van 120cm. behalve in de maten boven de 44. Hierin gaat de 140cm. variant. Bestel deze via deze link.

In een Nike Air Max 90 gaat een iets langere veter, namelijk de 140cm.

Zijn je huidige veters vies of wil je gewoon eens een andere kleur veter in je Nike Air Max of schoen doen? Klik dan hier om de beste kwaliteit veters te bestellen.

Nike air max veters wit

Hoelang moeten mijn veters zijn?

Ook erg belangrijk is de lengte van de veter, dit omdat te lange of te korte veters niet bijdraagt aan het draagcomfort van je sneaker. Hieronder vindt je een tabel waar je gemakkelijk in kunt zien welke lengte veter voor jouw sneaker of Nike Air Max geschikt is.

Tel het aantal gaatjes boven elkaar en zie het schema hieronder:

 3 gaten 50 cm.
 4 gaten 65 cm.
 5 gaten 80cm.
 6 gaten 100 cm.
 7 gaten 120 cm. (meest verkocht)
 8 gaten 140 cm.
 9 gaten 160 cm.
10 gaten 180 cm.

Hoe strik je Nike Air Max het mooist?

Veelal zie je een Nike Air Max bij je aankomen met een factory lacing, dit vindt ik persoonlijk niet zo heel mooi. Bij deze methode zijn de veters onderlangs doorgehaald.

Het mooist is vanuit de startpositie de veters van bovenlangs er doorheen te halen, zie hieronder een foto met beide manieren in beeld gebracht.

Hou de bovenste gaten vrij (label zichtbaar) en zorg dat je het tonggat gebruikt zodat deze goed recht blijft zitten. 

 

Waarop letten bij sneaker veters kopen?

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kopen van nieuwe sneaker veters. Het belangrijkste bij het kopen van veters is de kwaliteit, je wil toch dat je sneakers er goed uit zien.

En met goedkoop uitziende veters gaat dit niet lukken, koop goede kwaliteit veters. Neem eens een kijkje in mijn webshop voor een assortiment veters voor Nike en Alexander McQueen schoenen.

Nike Air Max veters kopen

Een Nike Air Max, afhankelijk van de grootte heeft vaak 7 of 8 gaatjes boven elkaar., pak hiervoor de 120cm. veters. Maar een Nike Air Jordan heeft bijvoorbeeld 8 of 9 gaatjes. Dus voor een Air Max neem je 120/140cm en voor je Air Jordan 140/160cm lengte veter. Bestel je Nike veters hier!

Alexander McQueen veters kopen

En nieuw in mijn assortiment zijn kwaliteits veters voor de Alexander McQueen Larry White schoen. Hiervoor heb ik nu veters in de lengtes 100 en 120 en 130cm. Dit zijn de meest gebruikte veter lengtes van Alexander McQueen sneakers, verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Bestel de Alexander McQueen veters hier!

 

Alexander McQueen veters

       Alexander McQueen witte veters

Wissel je veters eens van kleur

De meeste sneakerveters zijn plat, maar ook ronde veters zie je wel eens voorbij komen. Het kan ook erg leuk zijn om eens een andere kleur in je schoen te proberen, wat dacht je van geel of zwart i.p.v. normale witte veters. Ook kan schoonmaken heel veel doen, lees over het schoonmaken van veters hier.

Ook zie ik steeds vaker witte veters met een kleurtip eraan. Zodat je daarmee toch wat anders kunt proberen. Be creative. En wat dacht je van veters in een design, zoals een dierenprint of motief.

Webshop De Sneaker Reiniger

Sneaker veters. In mijn webshop vindt je de beste veters en sneaker schoonmaak producten, deze artikelen zijn door mij getest en gebruikt. Hier verkoop ik ook sneakercleaning producten van Dr. Frisk, Rokxk, Collonil en Shoeboy’s.

de sneaker reiniger

 

              Frank De Sneaker Reiniger

Of laat De Sneaker Reiniger je sneakers en veters goed reinigen. Je ontvangt je sneakers weer terug als nieuw.

Veters kopen?

De beste veters voor Nike en Alexander McQueen
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

NIKE AIR MAX SET ★★★

COMPLETE SET

NIKE AIR MAX