Website update | 10% korting op alles met code UPDATE10

10% korting op alles met code UPDATE10

Sneaker cleaning, waar kun je sneakers laten cleanen?

Sneaker cleaning, je sneakers laten cleanen

Sneaker Cleaning. Langer met je sneakers doen! Sneaker cleaning, waarom zou je dit doen? De Sneaker Reiniger staat klaar om jouw sneakers te laten stralen.

Sneaker laten reinigen, waarom?

Toen ik afgelopen jaar gestart bent met het cleanen van sneakers, was ik natuurlijk erg benieuwd of en hoe dit aanslaat in Nederland? Er is een enorm aanbod van schoenen, en een nieuw paar is snel gekocht. Waarom zou je dan je sneakers laten cleanen?

sneaker schoon front

Langer met je sneakers doen?

Je kunt best wat langer met je sneakers doen, De Sneaker Reiniger helpt je daarbij. Gelukkig ben ik niet de enige die hier anders over denkt en zie ik aan de overweldigende reacties dat er steeds meer bij wordt stil gestaan om de levensduur van je kleding, of in dit geval je schoenen of sneakers, te verlengen. En daar is het mij om te doen. Ik ga met liefde en vakmanschap met je sneakers aan de slag. Of het gaat om een kleine, hardnekkige vlek of een paar sneakers dat al helemaal verbruikt en vies geworden is, met elke klus is mijn doel is dat je langer van je sneakers geniet en het kopen van nieuwe sneakers nog even uitstelt.

veter schoonmaken

Voor welke sneakers?

Een vraag die makkelijk te beantwoorden is, ik kan elke soort sneakers cleanen. Maar ook met je pet, tas of kleding kun je bij mij terecht. Ik heb drop points in Amsterdam, Apeldoorn en Zutphen. Drop je vieze sneakers en binnen enkele dagen kun je ze hier weer schoon ophalen. Gemakkelijk en snel.

De Sneaker Reiniger, sneaker cleaning

Zo verleng je de levensduur van sneakers als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens verkrijgbaar zijn! Heb je oude, licht versleten schoenen of sneakers in je kast liggen die je eigenlijk al wilt vervangen, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze voor een sneaker cleaning op. Ik ga er graag mee aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen.

Met de hand schoonmaken van sneakers.

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Niet veel zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar een sneaker cleaning locatie. Ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen of sneakers.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

afdrogensneaker
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.