150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Sneaker Cleaning Service op locatie

Wist je dat De Sneaker Reiniger ook te boeken is voor jouw event of winkel? Daarvoor neem ik geen eens zo veel mee: met de mobiele cleaning unit voorzie ik jullie gasten van een quick clean en geef ik advies over het reinigen en repareren van sneakers. Dat gaat altijd vergezeld met enthousiasme, klantgerichtheid en een gezonde dosis humor!

dior sneakers
Sneaker Cleaning service

Mobiele sneaker cleaning service unit

Mijn mobiele unit neemt niet veel ruimte in beslag. Laat gasten lekker plaatsnemen en ondertussen ga ik aan de slag met een quick sneaker cleaning. Het enige dat ik hiervoor nodig heb is water en een beetje stroom.

Een kop koffie of thee voor de gasten zou natuurlijk helemaal top zijn. Als dat er niet is op de locatie, niet getreurd! Dan los ik dat creatief op met een kleine versnapering. En terwijl onze gasten hiervan genieten, neem ik met een professionele handstomer en de perfecte sneakercleaning producten de schoenen onder handen.

air max pakket

Wil jij een dag of een dagdeel De Sneaker Reiniger op jouw locatie, boek mij dan via het contact formulier of neem contact met me op. Sneaker Cleaning Service kan door heel Nederland geboekt worden, en zelfs voor meerdere dagen in te plannen.

Waarom De Sneaker Reiniger

Jij wilt dat jouw gasten tevreden en met een goed gevoel het event / de winkel / het feest verlaten en daar help ik jou bij. Je boekt mij om jouw gasten extra service te bieden. Ik maak hun sneakers schoon en fris en geef gratis advies. Ook kan ik sneaker cleaning producten verkopen om mensen ook thuis langer van hun schoenen te laten genieten.

sneakers schoonmaken
Sneaker cleaning service op locatie

De Sneaker Reiniger Road Tour, vanaf 1 Juli 2022 te boeken.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95