Sneaker cleaner kopen, de beste sneaker reiniger?

sportschoenen schoonmaken

Sneaker cleaner kit kopen?

Sneaker cleaner kopen bij De Sneaker Reiniger: ik test regelmatig de nieuwste sneaker cleaners die op de markt verschijnen. In mijn webshop verkoop ik een selectie uit de beste sneaker producten. Bestel hier!

Zelf reinig ik de sneakers met de merken Dr. FrisK, Rokxk en Shoeboy,s. Ik heb deze producten uitgebreid getest en sta hier voor 100% achter. Lees hieronder de voordelen van deze cleaners, en bestel vandaag nog een schoonmaak product. Deze Sneaker cleaners zijn geschikt voor reiniging van alle soorten sneakers, Nike Air Max, Yeezy,s, Asics of New Balance. Noem maar op welk merk, ik verkoop de beste producten om ze weer als nieuw te krijgen.

Ik ben zelf niet zo,n fan van Jason Markk, dit omdat ik toch merkte dat deze vlekken veroorzaakte in de sneakers. En daar zit ik niet op te wachten.

Wat heb je nodig voor schone sneakers?

Wat heb je nodig om thuis je sneakers goed te reinigen? Als eerste een goede sneaker cleaner set, zie hieronder mijn selectie hieruit. Een top kwaliteit sneaker borstel, een microvezel doek om je sneaker af te nemen na het borstelen. En niet te vergeten na het reinigen een goede protection spray. Zodat je langer van je schone sneaker kunt genieten.

Sneaker Gel van Rokxk

De Rokxk gel is gemakkelijk op een borstel aan te brengen, en je hebt er niet ongelofelijk veel van nodig om resultaat te behalen. Ook vindt ik het fijn dat het minder schuimt als Jason Markk, zo zie ik goed wat ik doe op de schoen. De spray ruikt lekker fris en is zeer geschikt voor delicate sneaker materialen. Dit is namelijk niet de meest krachtige reiniger in de markt, hierdoor loop je ook geen risico op vlekken of beschadigingen.

Sneaker Cleaner kit van Dr. FrisK

Mijn all time favorite! De sneaker cleaner kit van Dr. Frisk is een zeer krachtige en goed ruikende reiniger. Ik gebruik dit product altijd bij mesh en leer. Ook voor wat sterkere vervuiling of vlekken biedt dit product de oplossing. De hoge kwaliteit van de borstel en witte microvezel doek zijn onmisbare attributen bij het goed reinigen van je sneakers.

Shoeboy,s sneaker cleaning producten

Via de webshop verkoop ik ook speciaal voor sneaker ontwikkelde reinigingsproducten van Shoeboy,s. Deze producten zijn uitermate geschikt voor sneakers van alle soorten materialen zoals suede en nubuck, maar ook leer en mesh. Ook Nano protect van Shoeboy,s is een favoriet product van mij, dit is echt de beste protector voor sneakers.

Waar koop ik deze producten?

In mijn webshop kun je terecht voor dit assortiment geselecteerde sneaker reinigers. Mocht je geen zin hebben om dit zelf te doen dan bied ik ook de service om je sneakers te laten reinigen. Selecteer een programma in de webshop, betaal met iDEAL en stuur of breng je vieze sneakers bij me langs. Drop points voor het droppen van je vieze sneakers vind je in Zutphen, Amsterdam, Apeldoorn Nijverdal en Deventer. De meeste hiervan zijn 7 dagen per week geopend.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

 
 
 

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!