149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Schoenen renoveren

Schoenen renoveren, De Sneaker Reiniger is de specialist in het totaal renoveren van jouw favoriete schoen. Je kunt voor elke soort schoen of laars bij mij terecht, zoals leren schoenen, laarzen, suede schoenen, sneakers en nog veel meer.

Schoenen renoveren, schoenen opknappen

Ik heb bijna elk merk of type schoen al wel in de werkplaats voorbij zien komen, je kunt mij geen groter plezier doen dan een afgetrapt paar sneakers. Het blijft een genot om te zien wat je van een schoen die ook in de prullenbak gegooid had kunnen worden kan maken. Geef je sneakers een 2e kans en laat ze door mij verwennen.

zool vervangen
Schoenen renoveren

Leren schoen renovatie Van Lier

Neem dit project, een verouderde Van Lier schoen van kwaliteits leer. Wat heb ik gedaan om ze een 2e leven te geven?

  • vervangen onderzool
  • cleanen
  • krassen in leer bijgewerkt
  • reshape vorm schoen
  • Kleur leer bijgewerkt en ingevet
  • nieuwe veters.
schoenen renoveren
Van Lier schoen renovatie

En zeg nou zelf, zo kunnen ze er gewoon weer een hele tijd tegenaan. Dit is niet alleen goed voor je schoen budget, maar ook voor het milieu. Ik geniet er elke keer weer van als ik een oude schoen binnenkrijg en deze omtover tot weer een kwaliteits schoen, en te zien aan mijn klanten dat ze er blij mee zijn.

zool vervangen
Zool vervangen Van Lier

Waarvoor kun je bij De Sneaker Reiniger terecht?

Je kunt bij De Sneaker Reiniger alles laten reinigen en repareren. Ik ben er niet alleen voor sneakers, ook elke andere schoen of laars is bij mij in goede handen. Ik reinig met de hand en met stoom, en heb de mogelijkheid om elke soort materiaal weer te laten leven.

Frank De Sneaker Reiniger
Frank De Sneaker Reiniger

Een goede schoen hoef je niet weg te gooien, met een paar simpele ingrepen is bijna elke schoen te redden. Op de restulaten pagina zie je genoeg voorbeelden van schoenen die ik gered heb. Met diverse technieken weet ik de meeste problemen op te lossen. Vlekken verwijderen we met de beste sneaker cleaners,, en ook nare geurtjes maken geen kans bij ons.

hielvoering reparatie
Hak renovatie Sneaker

Refurbished sneakers, gerenoveerde sneakers kopen

Sinds kort bied ik via Refurbished sneakers schoenen aan die ik compleet heb gecleaned en eventueel herstelt. Hier vindt je dat ene paartje dat niet meer in de winkel verkrijgbaar is.

Hiermee ondersteun je niet alleen je sneaker budget, maar ook het milieu zal je zeer dankbaar zijn. Een duurzaam alternatief voor het kopen van nieuwe sneakers. Alle sneakers die in de webshop aangeboden worden zijn gecheckt, gecleaned en gerepareerd door De Sneaker Reiniger.

Heb je een vraag over schoen restauratie, neem dan via de gebruikelijke kanalen contact met me op. Ik sta klaar voor jouw renovatie project.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95