Schoen hielvoering reparatie bij De Sneaker Reiniger

Wie gebeurt het niet, je moet snel ergens heen en wat doen je? Je springt in je schoen of sneaker en schiet deze aan.

Achterkant van mijn schoen aan binnenkant kapot!

Schoen hielvoering reparatie

Maar dit is dus niet goed voor je hielvoering, ik zie deze dan ook maar al te vaak kapot of gescheurd zijn. Maar gelukkig kan ik De Sneaker Reiniger je daarmee helpen, ik verzorg voor jou een complete schoen hielvoering reparatie.

Want om een hielvoering goed te repareren zijn er vele mogelijkheden, ik kan dit namelijk stikken of plakken met leer. Maar ik weet zeker dat ik jouw kapotte sneaker weer in perfecte staat krijg.

hielvoering reparatie

 

Hielvoering gerepareerd door een vakman

Is jouw schoen hielvoering ook kapot gegaan, stuur of drop je sneakers dan naar mij. Een hielvoering reparatie is hieronder direct te boeken. Stuur je schoenen naar me toe of drop ze op een locatie.

Boek je reparatie hier!

Stuur een foto naar mijn email adres en ik geef je een goede inschatting van de kosten. Zo geniet je langer van je favoriete sneakers of schoenen.

Wat is de hielvoering?

De hielvoering is de binnenkant aan de achterkant of hak van je schoen. Meestal is deze achterkant nog opgevuld met een versteviging, deze krijgt dan ook het meeste wrijving.

Door wrijving en het zonder schoenlepel in je schoenen springen ontstaat er vaak een gat in de achterkant van je hiel. Of het stof of mesh gaat omhoog rullen, en dit loopt dan niet lekker meer.

hielvoering reparatie

Hielvoering reparatie Balenciaga sneaker

Sneakers laten schoonmaken

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen en sneakers, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je de sneakers door mij laten reinigen. Heb je speciale vlekken of problemen, stuur mij dan een bericht om te kijken of ik je kan helpen? Ook voor schoenen renoveren!

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde schoonmaak pakketten

Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

werkplaats 

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95