149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Schoen hielvoering reparatie bij De Sneaker Reiniger

Wie gebeurt het niet, je moet snel ergens heen en wat doen je? Je springt in je schoen of sneaker en schiet deze aan. Maar wat kan je doen als je hielvoering kapot is?

Achterkant van mijn schoen aan binnenkant kapot!

Schoen hielvoering reparatie

Je schiet in je schoen, maar dit is dus niet goed voor je hielvoering, ik zie deze dan ook maar al te vaak kapot of gescheurd zijn. Maar gelukkig kan ik De Sneaker Reiniger je daarmee helpen, ik verzorg voor jou een complete schoen hielvoering reparatie.

Want om een hielvoering goed te repareren zijn er vele mogelijkheden, ik kan dit namelijk stikken of plakken met leer. Maar ik weet zeker dat ik jouw kapotte sneaker weer in perfecte staat krijg.

hielvoering reparatie

 

Hielvoering gerepareerd door een vakman

Is jouw schoen hielvoering ook kapot gegaan, stuur of drop je sneakers dan naar mij. Een hielvoering reparatie is hieronder direct te boeken. Stuur je schoenen naar me toe of drop ze op een locatie.

Boek je reparatie hier!

Stuur een foto naar mijn email adres en ik geef je een goede inschatting van de kosten. Zo geniet je langer van je favoriete sneakers of schoenen. Een hielvoering reparatie van leer kost rond de 30 euro per paar, en is altijd goedkoper dan een nieuw paar schoenen.

Wat is de hielvoering?

De hielvoering of de binnenkant van de hiel is het deel van de schoen dat je hiel raakt als je loopt. De hielvoering is meestal een stuk karton of plastic om het geheel steviger te maken en heeft meestal een mesh voering eromheen voor comfort. Deze rug is vaak gebroken of gerafeld bij het in- en uitstappen.

De mesh voering kruipt dan omhoog of maakt er een gaatje in. Meestal gescheurd of gewoon gerafeld. Dit maakt het lopen vaak lastig omdat je met je hiel tegen de versteviging slaat. Deze schade zie je vaak bij Nike Air Max en hardloopschoenen.

Door wrijving en het zonder schoenlepel in je schoenen springen ontstaat er vaak een gat in de achterkant van je hiel. Of het stof of mesh gaat omhoog rullen, en dit loopt dan niet lekker meer.

hielvoering reparatie

Hielvoering reparatie Balenciaga sneaker

Sneakers laten schoonmaken

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen en sneakers, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je de sneakers door mij laten reinigen. Heb je speciale vlekken of problemen, stuur mij dan een bericht om te kijken of ik je kan helpen? Ook voor schoenen renoveren!

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde schoonmaak pakketten

Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

werkplaats 

Update: deze blog verscheen voor het eerst op 17 september 2019 en werd in 2022 geactualiseerd.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95