Website update | 10% korting op alles met code UPDATE10

10% korting op alles met code UPDATE10

Pet schoonmaken, cap cleaning

Pet schoonmaken, hoe moet dit?

Je pet schoonmaken, weet jij hoe je dit het beste doet? Een pet of cap wordt best snel vies, vooral zweet randen op een witte pet zie je vaak. Wil je als een pro zelf je pet schoonmaken, bestel dan een goede cleaner, doek en een protection spray.

Jazeker, de materialen van een pet en een sneaker komen sterk met elkaar overeen.

Ook voor vlekken in je pet kun je bij De Sneaker Reiniger terecht. lees hieronder hoe je het beste zelf je pet schoonmaakt.  Vooral zweetvlekken krijg je met een goede sneakercleaner er wel uit. Let op, doseer voorzichtig.

pet cleaning set
Pet schoonmaak set

Cap/Pet schoonmaken, zelf doen

Zelf je pet schoonmaken, dat kan zeker. Gooi je pet alleen niet in de wasmachine, hiervan kan deze zeer gemakkelijk gaan verkleuren of vervormen. Ook is de binnenkant van een pet vaak van karton, en dit kan niet goed tegen vocht.

stap 1) borstel het stof en grove vuil van je pet met een premium borstel

Stap 2) doe een beetje sneakercleaner in lauw water, en dep je microvezel doek hierin. Veeg met de droge kant van je doek de pet schoon.

Stap 3) laat je pet op kamertemperatuur drogen. leg de pet niet in de zon. Hierdoor kan je pet gaan verkleuren.

Stap 4) spray de pet in met sneaker protector om ze langer schoon te houden.

pet schoonmaak set scaled 1
Carbon Lab pet cleaning set

Je cap laten schoonmaken, vlekkenbehandeling

Ga je zelf aan de slag met je pet, bestel dan de beste cleaners via mijn webshop, kies de Carbon lab sneaker cleaner set en hierbij zit ook een zeer goede cap protector van Carbon Lab.

Is je pet erg vies of heb je vlekken in je pet die je er zelf niet meer uitkrijgt. Drop of stuur je pet dan naar mij toe. Lastige gele zweetvlekken, bloed of wijn. Ik heb de tools en producten om vlekken en vuil goed te verwijderen. Binnen enkele dagen loop je weer met een schone en frisse pet rond. Met stoom weet ik vuil eruit te blazen en met een speciale soak geef ik vlekken geen kans.

Heb je een vieze pet liggen, stuur mij een bericht via de site voor een afspraak voor pet reiniging. Bij meerdere petten of in combinatie met je sneakers geef ik je een goede combinatiekorting. De Sneaker Reiniger voor: Sneakers, petten, tassen, kleding enz enz. Ik krijg het schoon.

De Sneaker Reiniger staat klaar voor jou

Heb je iets anders dan een pet om schoon te laten maken, ik ga er graag mee aan de slag. Met stoom en ozon weet ik de meeste vlekken weg te blazen, en ook het weer fris laten ruiken van je sneakers is voor mij een gemakkelijke opdracht.

de sneaker reiniger

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en ga met veel plezier met jouw vieze kicks aan de slag. Voor alle soorten sneakers en schoenen. Boek online een pakket, en drop of stuur mij je vieze sneakers. Binnen enkele dagen heb je ze weer schoon retour.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.