Pet schoonmaken, cap cleaning

Je pet schoonmaken, weet jij hoe je dit het beste doet? Een pet of cap wordt best snel vies, vooral zweet randen op een witte pet zie je vaak. Met onderstaande stappen, maak je zelf je pet weer als nieuw. Ga gemakkelijk van start met de door mij samengestelde set voor het goed reinigen van je pet of cap.

pet schoonmaken
Pet schoonmaak set

Pet wassen, kan dit met sneakercleaner?

Kan ik gewone sneaker cleaner gebruiken voor het cleanen van een pet? Jazeker, de materialen van een pet en een sneaker komen sterk met elkaar overeen. Daarom komen ook de schoonmaaktechnieken van een sneaker hier goed van pas.

Ook voor vlekken in je pet kun je bij De Sneaker Reiniger terecht. lees hieronder hoe je het beste zelf je pet schoonmaakt.  Vooral zweetvlekken krijg je met een goede sneakercleaner er wel uit. Let op, doseer wel voorzichtig. Een sneakercleaner is best wel krachtig, je hebt hiervan dus helemaal niet veel nodig. Daarom doe je met een flesje sneakercleaner vaak wel 100 pet reinigingen.

Pet schoonmaken, zelf doen: stappenplan

Zelf je pet schoonmaken, dat kan zeker. Gooi je pet niet in de wasmachine, hiervan kan deze zeer gemakkelijk gaan verkleuren of vervormen. Ook is de binnenkant van een pet vaak van karton, en dit kan niet tegen vocht en zal oplossen.

Hoe pet schoonmaken:

stap 1) borstel het stof en grove vuil van je pet met een premium borstel

Stap 2) doe een beetje sneakercleaner in lauw water, en dep je premium borstel hierin. Veeg me een beetje druk de pets schoon en met de droge kant van de doek veeg je de pet schoon.

Stap 3) laat je pet op kamertemperatuur drogen. leg de pet niet in de zon. Hierdoor kan je pet gaan verkleuren.

Stap 4) spray de pet in met sneaker protector om ze langer schoon te houden.

Je cap laten schoonmaken, vlekkenbehandeling

Ga je zelf aan de slag met je pet, bestel dan de beste cleaners via mijn webshop, kies de Carbon lab sneaker cleaner set en hierbij zit ook een zeer goede cap protector van Carbon Lab. om je pet langer schoon te houden.

Is je pet erg vies of heb je vlekken in je pet die je er zelf niet meer uitkrijgt. Drop of stuur je pet dan naar mij toe. Lastige gele zweetvlekken, bloed of wijn. Ik heb de tools en producten om vlekken en vuil goed te verwijderen.

pet schoonmaak set
Carbon Lab pet cleaning set

Binnen enkele dagen loop je weer met een schone en frisse pet rond. Met stoom weet ik vuil eruit te blazen en met een speciale soak geef ik vlekken geen kans.

Heb je een vieze pet liggen, stuur mij een bericht via de site voor een afspraak voor pet reiniging. Bij meerdere petten of in combinatie met je sneakers geef ik je een goede combinatiekorting. De Sneaker Reiniger voor: Sneakers, petten, tassen, kleding enz enz. Ik krijg het schoon. Je pet wassen bij De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger staat klaar voor je

Heb je iets anders dan een pet om schoon te laten maken, ik ga er graag mee aan de slag. Met stoom en ozon weet ik de meeste vlekken weg te blazen, en ook het weer fris laten ruiken van je sneakers is voor mij een gemakkelijke opdracht.

de sneaker reiniger

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en ga met veel plezier met jouw vieze kicks aan de slag. Voor alle soorten sneakers en schoenen. Boek online een pakket, en drop of stuur mij je vieze sneakers of pet. Binnen enkele dagen heb je ze weer schoon retour. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt, en ik doe dan ook niks lievers als mensen helpen met het mooier en beter maken van hun sneaker collectie of petten verzameling. Ik reinig alle soorten schoenen en sneakers, maar ook laarzen of kinderschoenen. Geen vlek is mij te gek, ik heb bijvoorbeeld al bloed of make up uit petten verwijderd.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95