149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Pet schoonmaken, cap cleaning

Petten en caps worden vaak best snel vies. Vooral die zweetranden op een witte pet. Dat wil je niet. Je wilt je cap clean houden. Zeker als het je favoriet is of die ene limited edition. Maar hoe moet je dan je pet schoonmaken? Check de onderstaande 4 stappen voor effectieve cap cleaning en loop er snel weer fresh bij!

In 4 stappen zelf je pet schoonmaken

Je kunt gewoon zelf je pet schoonmaken. Let op: gooi de pet niet in de wasmachine! Hierdoor kan je cap gaan verkleuren of vervormen. Daarnaast is ook de binnenkant van petten vaak gemaakt van karton en dat kan niet tegen vocht. Maar hoe moet je dan wel je pet schoonmaken? Nou, zo:

  1. Borstel het stof en grove vuil van je pet met een zachte premium borstel of tandenborstel.
  2. Doe een beetje sneakercleaner in lauw water en dep je borstel hierin. Veeg vervolgens met een beetje druk de pet schoon. Met een droge kant van een schone doek veeg je de opet weer af.
  3. Laat je pet drogen op kampertemperatuur. Leg ‘m niet in de zon, want dan kan je cap gaan verkleuren!
  4. Spray de pet in met een protector om ze te beschermen tegen vuil en vocht. Zo blijft ‘ie langer schoon!
zelf je pet schoonmaken
Pet schoonmaken

Kun je je pet wassen met een sneakercleaner?

Kan ik gewone sneakercleaner gebruiken voor het wassen van een pet? Jazeker! De materialen van een pet en een sneaker komen namelijk sterk met elkaar overeen. Daarom komen ook de schoonmaaktechnieken van een sneaker hier goed van pas.

Een sneakercleaner is overigens best wel krachtig. Je hebt dus maar een beetje ervan nodig. Met een flesje sneakercleaner kun je dus vaak tot wel 100 keer je pet schoonmaken!

Cap laten reinigen?

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Of is ‘ie simpelweg te vies? Je kunt je favoriete pet nu ook laten reinigen door de Sneaker Reiniger. Vooral zweetvlekken, gelsporen en nare geurtjes krijg ik er vaak makkelijk uit. Bloed, wijn, you name it. Met stoomreiniging, speciale soaks tegen vlekken en allerlei ander tools maak ik je pet feilloos schoon. Drop of stuur je pet naar mij toe en je ontvangt ‘m binnen een paar dagen weer helemaal fris retour.

Nu met extra cominatiekorting als je ook je sneakers laat reinigen!

pet wassen met carbon lab schoonmaakset
Carbon Lab pet cleaning set

Toch liever zelf je pet schoonmaken?

Snap ik. Check dan de Carbon Lab Cleaning & Protection Set. Die heeft ook een mooie cap protector waarmee je je schoenen én pet langer schoon houdt. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je vindt ‘m hier.

De Sneaker Reiniger staat klaar voor je

Heb je iets anders dan een pet om schoon te laten maken, ik ga er graag mee aan de slag. Ook kleding of tassen maak ik snel weer clean. Met stoom en ozon weet ik de meeste vlekken weg te blazen, en ook het weer fris laten ruiken van je sneakers is voor mij een gemakkelijke opdracht.

de sneaker reiniger

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en ga met veel plezier met jouw vieze kicks aan de slag. Voor alle soorten sneakers en schoenen. Boek online een pakket, en drop of stuur mij je vieze sneakers of pet. Binnen enkele dagen heb je ze weer schoon retour. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt, en ik doe dan ook niks lievers als mensen helpen met het mooier en beter maken van hun sneaker collectie of petten verzameling. Ik reinig alle soorten schoenen en sneakers, maar ook laarzen of kinderschoenen. Geen vlek is mij te gek, ik heb bijvoorbeeld al bloed of make up uit petten verwijderd.

Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek de mogelijkheden.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95