149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Online schoenmaker voor sneakers en schoenen

Waar kun je terecht om je sneakers te laten repareren zonder de stad in te gaan of een schoenmakerij fysiek te bezoeken. De Online Sneaker Reiniger staat klaar voor jouw schoen restauratie. Boek online je schoen reparatie, gemakkelijk en snel.

Online schoenmaker, De Sneaker Reiniger

Online schoenmaker, voor sneakers en schoenen. Waar terecht? Ik heb drop points op diverse plekken in Nederland. Maar het meeste gemak en snelheid krijg je via de pakketdienst, eenvoudig geregeld in 3 simpele stappen.

sneaker resultaat
Nieuwe zool schoenen bij Online schoenmaker

Is je sneaker of schoen kapot, wat te doen!

Hoe werkt de online schoenmaker?

Stuur een foto van je schade

Stuur via het contactformulier een foto van jouw reparatie of
schade. Je ontvangt binnen 12 uur een offerte van dit project.

Drop of stuur je schoenen

Drop ze in Amsterdam, Apeldoorn, Zutphen of Deventer.
Of stuur ze via de pakketdienst naar de werkplaats. Je betaald gemakkelijk via een tikkie.

Ontvang ze binnen enkele werkdagen weer retour

Ook kan ik de schoenen ook nog voor je schoonmaken, je kunt ze weer afhalen bij het drop point of ze worden thuis bezorgt.

nieuwe zool
Nieuwe Vibram zolen Nike Air Max 1

Heb jij sneakers of schoenen die een reparatie kunnen gebruiken? Stuur ze via de pakketdienst dan naar De Sneaker Reiniger. Ik zorg dat ze binnen een paar dagen gerepareerd worden en weer bij je thuis bezorgt worden. De voordelen van een online schoenmaker is dat er altijd 1 in de buurt is, je hoeft alleen maar naar je plaatstelijke PostnNL punt te gaan en klaar is kees.

Erg gemakkelijk geregeld, en wist je dat wij een 5 sterren review hebben op google. En dat met maar liefst 120 beoordelingen, een vertrouwde schoenmaker dus.

Wat kun je bij mij laten repareren?

Wat doet de online schoenmaker allemaal op het gebied van schoen en sneaker reparatie?

Geen schade is te gek voor mij, laat mij je schoenen de liefde geven die ze verdienen. Staat jouw schade er niet bij, stuur dan een foto of de vraag via email of instagram.

hielvoering reparatie
Hielvoering Balenciaga gerepareerd door een vakman

Is jouw schoen hielvoering kapot gegaan, stuur of drop je sneakers dan naar de werkplaats. Een hielvoering reparatie is hieronder direct te boeken. Stuur je schoenen naar me toe of drop ze op een locatie.

Wil je weten of ik je kan helpen? Stuur een foto naar mijn email adres en ik geef je een goede inschatting van de kosten. Zo geniet je langer van je favoriete sneakers of schoenen. De online schoenmaker staat klaar voor je.

hielvoering reparatie
Hielvoering reparatie Adidas sneaker

Sneakers laten schoonmaken

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen en sneakers, Floris van Bommel, Adidas, Tom,s, Converse, Puma enz. Via de online site kun je de sneakers door mij laten reinigen. Maar heb je speciale vlekken of problemen, stuur mij dan een bericht om te kijken of ik je kan helpen?

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde kwaliteit schoonmaak pakketten

Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics. Ook kun je bij mij terecht voor goedkope 2e hands sneakers via www.refurbishedsneakers.nl

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Wist je dat ik ook drop points heb, waar je gemakkelijk je schoenen ter reparatie kan aanbieden. Deze zijn te vinden in: Zutphen, Amsterdam, Apeldoorn en Deventer. De Sneaker Reiniger, goed en goedkoop.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95