149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Kinderschoenen schoonmaken

Kinderen en schoenen, dat is niet de beste combinatie. Want wat doen kinderen liever dan voetballen, spelen in het zand of modder. En daar gaan kinderschoenen en sneakers er niet beter van uitzien. Wil je de kinderschoenen doorgeven aan je tweede kind of kennis? Wij zorgen ervoor dat ze weer lekker schoon en fris worden. Er is nu een mogelijkheid om deze klus uit handen te geven. De Sneaker reiniger zorgt dat jij weer tijd voor leuke dingen krijgt. Kinderschoenen laten schoonmaken, makkelijk en leuk.

Onze service is een milieu vriendelijke oplossing. Het niet gelijk hoeven kopen van nieuwe kinderschoenen scheelt in de portemonnee en het milieu. Voor een bedrag onder de 10 euro heb je weer schone kinderschoenen. Plaats een bestelling van meerdere schoenen en wij geven een leuke korting. Boek online het pakket kinderschoenen schoonmaken, betaal met  iDEAL en lever de schoenen in bij 1 van onze gratis inlever locaties.

Online webshop

Klik hier voor onze online webshop. Heeft u vragen over het schoonmaken van kinderschoenen neem dan contact met ons op via het contactformulier. Stop kinderschoenen niet in de wasmachine! Want steeds vaker krijgen wij foto,s van verkleurde of kromgetrokken kinderschoenen. Wil je dat je kinderschoenen langer meegaan, kies dan voor onze anti-vuil en watercoating. Door deze coating gaan schoenen bescherm je de schoen, vuil veeg je met een natte doek er gewoon vanaf. Wil je meer van onze resultaten bekijken, klik dan op onze pagina resultaten. Sneaker reiniger ziet de vieze kinderschoenen graag verschijnen, dan gaan we er met veel plezier mee aan de slag.

de Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

De Sneaker reiniger zorgt voor alle soorten sneakers, witte sneakers, suède sneakers, Nike Air Max, Adidas. Zie onze tips en trics van de sneaker reiniger in onze blog. Voor vragen over vlekken of reiniging van sneakers neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95