400+ klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 69 |  Cleanen | Beschermen | Reparatie

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png
Zoek

DFNS kopen? Shop DFNS bij De Sneaker Reiniger

DFNS is het nieuwe merk met duurzame cleaningproducten voor je sneakers. Oer-Hollands en milieuvriendelijk. Zo zijn de cleaner en de footwear protector spray volledig air powered en op waterbasis. Voor een reiniging met de hoogste performance en de laagste CO2 footprint!

De beste cleaning- en onderhoudsproducten

DFNS laat de echte sneakerfreak nooit in de steek. Effectief, makkelijk te gebruiken én ondertussen beter voor de planeet. Geen wonder dat het merk ook de preferred supplier van cleaning- en onderhoudsproducten is van bijvoorbeeld Nike Nederland. Daarom shop je DFNS nu ook zelf bij De Sneaker Reiniger.

Ga de shop of bekijk jouw meteen jouw favoriete product:

dfns

DFNS Cleaner

De DFNS cleaner is zachte, maar effectieve reinigingsgel voor schoenen op waterbasis. De gel is non-toxic en 100% biologisch afbreekbaar. De innovatieve mix van ingrediënten geeft meer dan voldoende kracht voor het verwijderen van het smerigste vuil, zonder het materiaal van de schoen te beschadigen. Zelfs tussen de fijnste vezels en mesh.

DFNS Footwear Protector (Spray)

De DFNS Footwear Protector is een vloeistofafstotende protector op waterbasis. Daarmee maak je je sneakers waterdicht, maar ze blijven wel volledig ademend. Zo kun je dus 90 minuten in een regenbui spelen of makkelijk een modderig festival overleven. Met frisse voeten en zonder dat je schoenen er onder lijden. De Footwear Protector is daarnaast easy to use: alleen even insprayen, laten drogen en je spoelt al het vuil zo van je sneakers af!

DFNS Cleaning kit

De Footwear Cleaning Kit bevat alles wat je nodig hebt om je favoriete sneakers schoon te maken:

  • Footwear Cleaner
  • Premium Cleaning Brush
  • Zachte, stevige microvezeldoek.

De producten zijn allemaal geschikt voor sneakers en schoenen van ieder materiaal. Van premium leer en suède tot rubber en mesh. En dus ook voor die delicte flyknit. Ook goed om te weten: de cleaning kit wordt geleverd in een hernieuwbare, petroleumvrije en 100% recyclebare tube gemaakt van rietsuiker. Feel good while looking good.

Premium Cleaning Brush

Als je je schoenen schoon wilt maken, moet je simpelweg een goede borstel hebben. Deze Premium Cleaning Brush van DFNS is gemaakt van varkenshaar. Stevige haren voor het verwijderen vuil in de diepste vezels, maar ook flexibel genoeg om het materiaal niet te beschadigen. De perfecte borstel voor leer of suede en bijvoorbeeld het mesh van je Nike Air Max. Gaat bovendien jaren mee!

DFNS Vlekkenpen/Spot cleaner

Een handige vlekkenpen waarmee je elke soort vlek kunt behandelen. Even deppen en je wrijft na een paar seconden de vlek er met een natte doek of borstel gewoon uit. Verpakking bevat 2 pennen, dus goed voor maar liefs 100 vlekken.

Maximale performance, minimale impact

De DFNS spray bottles worden aangedreven door lucht via AiroPack. Een innovatieve technologie die veiliger is voor ons en voor de planeet. Ook zijn de flessen gemaakt van gerecyled rPET. De cleaner en de footwear protector zijn daarbij op waterbasis. Zonder oplosmiddelen dus. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor het materiaal van je schoenen.

Check dus snel de shop en bestel meteen jouw nieuwe cleaning products!

Deel deze post:

Misschien vind je dit ook leuk

DE SNEAKER REINIGER KIT★★★