Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Bloed uit mijn sneakers verwijderen

bloed sneakers vies

Bloed in je sneakers?

Bloed uit mijn sneakers. Wat te doen als er een druppel bloed valt op je mooie witte sneakers? Je zou denken dat dit einde verhaal is voor je sneakers, echter zijn bloedvlekken goed te behandelen. Hierbij wat tips van De Sneaker Reiniger om bloed uit mijn sneakers te krijgen:

Dit heb je nodig:

Een beetje zout, hoe groter de vlek hoe meer zout je nodig hebt. Een schone doek en koud water.

Maak met de vochtige microvezel doek de vlek schoon, zorg dat al het bloed wat je weg krijgt weg is. Let op wrijf niet, maar dep op de vlek. Wrijven op de bloedvlek zorgt ervoor dat de vlek dieper intrekt. Koud water zorgt er ook voor dat het bloed niet uitdroogt.

bloed uit sneakers

stap voor stap bloed uit je sneaker halen:

  1. Strooi een goede hoeveelheid zout over de vlek, en laat dit 5 tot 10 minuten intrekken. Belangrijk is om snel te zijn, hoe sneller je na het morsen bent hoe beter de bloed vlekken verdwijnen.
  2. Giet nu warm water over de vlek, zorg dat je daarna met de vochtige doek weer gaat deppen. De vlek zou nu in je doek moeten verdwijnen. Om het laatste beetje  bloed vlek eruit te krijgen is een behandeling met sneaker cleaner een goed idee.
  3. Ook is witte wijn azijn een goed product om bloedvlekken te verwijderen, giet azijn op de vlek en daarna een klein laagje zout en laat ook dit 5 minuten staan. Herhaal dan weer de bovenstaande stappen.

Lukt het toch niet om de vlek te verwijderen?

Krijg je de bloed vlek er toch niet uit, stuur dan je sneakers op naar De Sneaker Reiniger. Ik zal met stoom en speciaal voor bloed vlekken ontwikkelde reiniger de vlek te lijf gaan. Klik op de button voor verwijderen van je bloedvlek uit je witte sneakers.

De Sneaker Reiniger, de duurzame oplossing voor je sneakers.

de sneaker reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!