Bloed uit mijn sneakers verwijderen?

Bloed uit mijn sneakers. Wat te doen als er een druppel bloed valt op je mooie witte sneakers? Je zou denken dat dit einde verhaal is voor je sneakers, echter zijn bloedvlekken goed te behandelen. Hierbij de tips van De Sneaker Reiniger om bloed uit je sneakers te krijgen:

Bloed uit je sneakers, wat te doen?

Dit heb je nodig:

Een goede sneakercleaner, met premium brush

Een beetje zout, hoe groter de vlek hoe meer zout je nodig hebt. Een schone doek en koud water.

Maak met de vochtige microvezel doek de vlek schoon, zorg dat al het bloed wat je weg krijgt weg is. Let op wrijf niet, maar dep op de vlek. Wrijven op de bloedvlek zorgt ervoor dat de vlek dieper intrekt. Koud water zorgt er ook voor dat het bloed niet uitdroogt.

bloed sneakers vies
Bloedvlekken Air Max
bloed uit sneakers
Bloed verwijderd door De Sneaker Reiniger

Neem daarna een beetje sneakercleaner op een premium Brush (zachte borstel. En wrijf dit zachtjes in. Spoel dit daarna uit met water en laat de sneakers op kamertemperatuur drogen.

Stap voor stap bloed uit je sneaker halen:

  1. Strooi een goede hoeveelheid zout over de vlek, en laat dit 5 tot 10 minuten intrekken. Belangrijk is om snel te zijn, hoe sneller je na het morsen bent hoe beter de bloed vlekken verdwijnen.
  2. Giet nu warm water over de vlek, zorg dat je daarna met de vochtige doek weer gaat deppen. De vlek zou nu in je doek moeten verdwijnen. Om het laatste beetje  bloed vlek eruit te krijgen is een behandeling met sneaker cleaner een goed idee. Gebruik hiervoor de premium brush
  3. Ook is witte wijn azijn een goed product om bloedvlekken te verwijderen, giet azijn op de vlek en daarna een klein laagje zout en laat ook dit 5 minuten staan. Herhaal dan weer de bovenstaande stappen.

Sneakercleaner set voor vlekken

Bestel hieronder de beste sneakercleaner voor het verwijderen van vlekken. Ook voor bloed en andere vlekken in sneakers goed te gebruiken.

Lukt het toch niet om de vlek te verwijderen?

Krijg je de bloed vlek er toch niet uit, stuur dan je sneakers op naar De Sneaker Reiniger. Ik zal met stoom en speciaal voor bloed vlekken ontwikkelde reiniger de vlek te lijf gaan. Nog meer tips voor het goed reinigen van je sneakers? Klik hier voor de 12 snelste sneaker cleaning tips.

De Sneaker Reiniger, de duurzame oplossing voor je sneakers. Sinds kort bied ik ook tweedehands sneakers aan via mijn platform Refurbished Sneakers.

de sneaker reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95