149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Zool sneakers schoonmaken, binnenzool cleaning

Zool sneakers schoonmaken, de outsole oftewel de buiten zool van je sneakers schoonmaken, hou ze fris en schoon. Maak in een paar stappen je onder en buitenzool schoon. En vergeet je binnenzool niet, dat is wel zo fris.

Zool schoonmaken

Een schone zool is erg belangrijk voor de look en feel van je schoen, en met een paar makkelijke stappen geniet je weer van blinkende schoenen.

Stappenplan zool schoonmaken:

  • verwijder grof vuil met een harde sneaker borstel
  • pak een goede sneakercleaner en borstel je zool goed schoon
  • zijn er vlekken die je er niet uitkrijgt, probeer dan een beetje verdunde aceton met water op een doekje
  • via de webshop verkoop ik ook een speciale midsole cleaner, echt een top product om je midsole goed schoon te krijgen.

Is je sneakerzool helemaal verkleurd of is de verf vergaan, probeer dan eens een midsole repaint. Hierdoor krijgt je sneaker weer een hele nieuwe uitstraling.

Binnenzool schoonmaken

Heb je last van zwetende schoenen, of vervuiling van je sokken op je sneaker binnenzool. Het is belangrijk de zolen goed schoon te houden, daarom neem ik je hieronder mee in een stappenplan binnenzool reinigen.

Binnenzool sneakers wassen?

Je binnenzool was je het beste met een goede sneaker cleaner, bijvoorbeeld van Dr. FrisK. Of gebruik een mengsel van soda met schoonmaakazijn. Dit laatste zorgt er ook voor dat nare geurtjes weer verdwijnen. Ook kun je met stoom de binnenzolen goed schoon krijgen.

sneaker schoon front

Binnenzool schoonmaken, hieronder mijn tips:

1. Zuig met een stofzuiger je binnenzool goed schoon. Maak de binnenzool goed nat en smeer hem in met sneakercleaner of het sodamengsel
2. Borstel met een premium sneaker borstel of nagelborstel de zool goed schoon
3. Veeg de binnenzool goed schoon met een doek, pak hiervoor een witte doek. Zodat je goed ziet hoeveel vuil eruit komt
4. Laat de zolen op kamertemperatuur drogen, leg ze niet op de verwarming. Dan trekken ze namelijk snel krom.

5. Spray een protect spray op je binnenzool zodat ze ook langer fris en schoon blijven. Bijvoorbeeld Nano Protect van SB.

Wil je echt schone binnenzolen lees dan hieronder verder en maak gebruik van de service en vakmanschap van De Sneaker Reiniger.

veter schoonmaken
nano

Binnenkant schoenen schoonmaken?

Hoe reinig je dan de binnenkant van je sneaker, deze wordt vaak erg vies van je sokken en zand. Begin met de binnenkant van je sneaker uit te zuigen met een stofzuiger. Daarna kun je met een mengsel van sneakercleaner en water met een tandenborstel de binnenkant goed schrobben. Veeg al het vuil weg met een witte microvezeldoek, gebruik een witte doek zodat je goed ziet hoeveel vuil je wegveegt.

Zitten er heel veel pluisjes in de binnenkant van je sneaker? Gebruik dan een ontpluisapparaat voor kleding, deze zijn overal te koop. bv bij de Action voor een klein bedrag.

De Sneaker Reiniger

Ik ga graag met jouw binnenzolen en schoenen aan de slag. Heb je vlekken of problemen, neem gerust contact met me op. Zo verleng je de levensduur van schoenen. Heb je oude, licht versleten schoenen of sneakers in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga er graag mee aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen.

Mijn bijdrage aan een duurzamere wereld

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

afdrogensneaker
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95