Website update | 10% korting op alles met code UPDATE10

10% korting op alles met code UPDATE10

Zool lijmen sneaker of schoen, gegarandeerd de beste

Zool lijmen. Het gebeurd ons allemaal wel eens, je zool van je schoen laat los. Vooral bij Nike Air Max wil de zool nog wel eens los komen van de midsole. Ook de lipjes voorop de schoenen komen vaak los.

zool lijmen

Ook zie ik vaak dat de aanhechting van de zool en de upper vaak los laat of scheurt. Gelukkig weet De Sneaker Reiniger dit met diverse technieken op het gebied van zool lijmen te verhelpen.

De juiste soort lijm gebruiken voor schoenzolen

Ik zie maar vaak dat mensen de verkeerde soort lijm gebruiken voor het lijmen van een schoenzool. Gebruik geen secondenlijm, kit of niet speciaal voor zolen en schoenen ontwikkelde lijm. Ook vindt ik persoonlijk de lijmen uit bijvoorbeeld de bouwmarkt, niet heel goed houden.

zolen lijmen

Ik persoonlijk gebruik het liefst diverse soorten Atoomlijm en shoe-cement voor het lijmen van de zool of aanhechting. Ook is het belangrijk om een klem of mal te gebruiken, zodat de pasvorm goed blijft.

Wat kost het zool lijmen van een schoen

Ik kan vele soorten zolen weer vast lijmen en ook de aanhechting kan ik vaak weer in goede orde herstellen.

Het lijmen van de neus voorop de schoen kost bij De Sneaker Reiniger 7,50 per paar. Je kunt dit gemakkelijk regelen bij het cleanen van je schoenen.

scheur yeezy

Het simpel lijmen van de schoenzool kost gemiddeld rond de 15 a 20 euro per paar. Indien er een versteviging aangebracht moet worden in de schoen dan bedragen de kosten per paar rond de 30 euro.

Bij interesse in het lijmen van jou zolen stuur mij dan een berichtje via de site of instagram/facebook. Zool lijmen voor een scherp tarief.

sneaker cleaner belgie
Frank De Sneaker Reiniger

Ook voor het cleanen van schoenen kun je bij mij terecht, vaak levert je dit in combinatie met de reparatie een goede prijs op. Vraag mij naar de voorwaarden van deze combinatie deal.

Met stoom en ozon geef ik jouw schoenen liefde en aandacht, vlekken maken geen kans. Ik werk met een team gepassioneerde mensen, die allemaal de liefde voor vakmanschap en schoenen delen.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.