150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Waarom sneakers laten schoonmaken?

stoom reinigen

Waarom sneakers laten schoonmaken? Sneakers zijn op dit moment in de mode, wist je dat van elke 4 paar schoenen die verkocht worden er 2 paar sneakers zijn. Je ziet ze ook echt overal, zelf op kantoor onder een pak van de accountmanager. Het aanbod merken en soorten sneakers is zeer uitgebreid. Van hoge basketbalschoenen tot exclusieve sneakers met dierenvacht en print. De keuze in sneakers is enorm!

Sneakers als verzamelobject

Voor een steeds groter groeiende groep mensen worden sneakers verzamelobjecten. In de rij staan voor de nieuwste Nike Air Max  of Adidas Jeezy Boost is niks geks. Speciale edities, al dan niet samen met bekende ontwerpers zoals Piet Parra verdubbelen al in waarde bij het verlaten van de winkel.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de sneakers die Piet Parra enkele jaren geleden ontwierp voor de supermarktketen Albert Heijn. Deze grootgrutter koos er op het laatste moment voor niet in de sneakers te geloven. Met als gevolg dat de gelukkige die een sample of eerste productierun van deze sneaker heeft weten te bemachtigen nu een waardevol bezit heeft. Bedragen van meer dan 10.000 euro worden op diverse verkoopsites steeds vaker gevraagd.

Kwaliteit van sneakers

Een Nike Air Max produceren kost ongeveer 33 euro en worden voor ongeveer 3 euro onze kant op gebracht. Met een gemiddelde verkoopprijs van 120 euro zou je zeggen dat er toch genoeg ruimte voor kwaliteit is. Helaas is het tegenovergestelde waar en wordt de kwaliteit met de jaren slechter. Een midsole en zool gaan minder lang mee, en ook de gekozen materialen worden gemiddeld goedkoper. Geen duurzaam verhaal dus, maar wat kunnen we hiermee?

veter schoonmaken

Je sneakers langer goed houden

Je wilt niet elke 2 maanden nieuwe sneakers hoeven te kopen. Er zijn diverse manier om langer van je schoenen te genieten. En dit is niet alleen besparend voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarom hierbij wat tips van De Sneaker Reiniger om ze langer goed te houden.

  1. bescherm je sneakers tegen invloeden van buitenaf, met een goede Nano Protect spray zorg je dat weer en vuil geen kans hebben.
  2. maak je sneakers regelmatig schoon, of laat dit doen door De Sneaker Reiniger. Ik heb diverse producten en technieken om bijvoorbeeld vlekken te verwijderen. Denk hierbij aan wijn, bloed en make-up vlekken.
  3. laat je sneakers repareren bij kleine schade, een klein scheurtje of een nieuw laagje verf kan vaak erg gemakkelijk gedaan worden.
nano

Daarom De Sneaker Reiniger

Breng je vieze sneakers naar de vakman. Wil je langer met je sneakers doen, en je verantwoordelijkheid nemen voor onze natuur. Geef je sneakers dan een 2e kans, breng ze naar De Sneaker Reiniger. Je kunt je schoenen langsbrengen bij het dichtstbijzijnde droppoint of je stuurt ze via de post naar mij toe. Met stoom en ozon geef ik ze een dieptereiniging en verwijder ik elke vlek en nare geur. Het is alsof je weer op nieuwe sneakers loopt.

Frank De Sneaker Reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuw: Mijn Cleaning Formule

premium set

Complete set

Van 27,95 voor 24,95