Website update | 10% korting op alles met code UPDATE10

10% korting op alles met code UPDATE10

Waar kan ik mijn sneakers laten schoonmaken?

De Sneaker Reiniger is een service waar je je vieze sneakers naar toe kunt brengen, en binnen een paar dagen heb je dan weer schone en frisse schoenen retour.

In de Amsterdamse wijk de Pijp vindt je een drop point. Na het boeken van een pakket kun je hier je sneakers droppen en weer ophalen. In het Oosten van Nederland bevinden zich op dit moment enkele drop and pick up point, onder andere in Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Boek online een pakket en drop je sneakers of stuur ze via de pakketdienst. 

air max schoonmaken

Sneakers opsturen om te reinigen

Woon je in Groningen, Rotterdam of ergens buiten bereik van de drop Points? Stuur dan via de post je Sneakers aan De Sneaker Reiniger en ontvang ze binnen enkele werkdagen weer schoon retour. Handig en snel geregeld!

Met een stoomapparaat en ozon behandeling verwijder ik alle mogelijke vlekken en nare geurtjes. Geef je sneakers een tweede kans, doe langer met je kicks door ze een complete behandeling te geven. Vlekken in je sneakers, bijvoorbeeld bloed of olie. Voor de Sneaker reiniger geen probleem, met diverse soorten reinigingsproducten weet ik met elke vlek raad.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.