149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Waar kan ik mijn sneakers laten schoonmaken?

De Sneaker Reiniger is een service waar je je vieze sneakers naar toe kunt brengen, en binnen een paar dagen heb je dan weer schone en frisse schoenen retour.

In de Amsterdamse wijk de Pijp vindt je een drop point. Na het boeken van een pakket kun je hier je sneakers droppen en weer ophalen. In het Oosten van Nederland bevinden zich op dit moment enkele drop and pick up point, onder andere in Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Boek online een pakket en drop je sneakers of stuur ze via de pakketdienst. 

20210726 113625

Sneakers opsturen om te reinigen

Woon je in Groningen, Rotterdam of ergens buiten bereik van de drop Points? Stuur dan via de post je Sneakers aan De Sneaker Reiniger en ontvang ze binnen enkele werkdagen weer schoon retour. Handig en snel geregeld!

Met een stoomapparaat en ozon behandeling verwijder ik alle mogelijke vlekken en nare geurtjes. Geef je sneakers een tweede kans, doe langer met je kicks door ze een complete behandeling te geven. Vlekken in je sneakers, bijvoorbeeld bloed of olie. Voor de Sneaker reiniger geen probleem, met diverse soorten reinigingsproducten weet ik met elke vlek raad.

Sneakers laten schoonmaken Utrecht

Helaas is het drop point in Utrecht op dit moment gesloten, maar je kunt nog steeds wel de sneakers toesturen aan de werkplaats in Wichmond. Bij een comfort pakket is de retourzending nog gratis ook. Ik hoop dat het drop point in 2022 weer geopend wordt in Utrecht.

Woon je in Utrecht en weet jij een goed adres voor ons waar we een drop point zouden kunnen openen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95