149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Sneakers laten schoonmaken in Maastricht

Vanaf nu kun je ook bij De Sneaker Reiniger in Maastricht in Limburg terecht met je vieze sneakers. Met een drop point in het naburige Beek geniet je snel weer van schone schoenen of sneakers. Gemakkelijk en snel geregeld via De Sneaker Reiniger Limburg

De vakman voor alle soorten en maten sneakers, geschikt voor alle merken van Nike tot dure sneakers zoals Balenciaga. De Sneaker Reiniger weet raad met jouw vieze kicks. Ook is deze locatie zeer geschikt voor onze klanten uit België. Even snel de grens over voor schone sneakers.

sneaker schoonmaken

Voor elke soort sneaker, snel weer retour.

Ik maak exclusieve sneakers schoon, maar ook voor je Nike Air Max of Jeezy Boost kun je bij mij terecht. Twijfel je of jouw sneaker geschikt is voor sneaker cleaning, stuur dan een foto via het contactformulier. Nu dus ook voor onze Limburgse fans een drop point bij jou in de buurt. Bezoek ons vandaag, maar vergeet niet eerst je pakket te boeken via de webshop.

Met stoom blaas ik elke denkbare vlek weg, en met een ozon apparaat weet ik nare geurtjes te laten verdwijnen. Met speciale sneaker reiniger weet ik de meeste nare vlekken te verwijderen. Denk aan make-up, verfvlekken, grasvlekken, geen vlek is mij te gek. Heb je vragen over vlekken of problemen met je sneakers vul dan het contactformulier in. Stuur mij een foto van je sneaker!

sneaker zutphen

Sneakers reinigen in Maastricht

Breng je vieze sneakers naar het drop and pick up point aan de in Beek 

(7 dagen in de week geopend). En ook voor sneaker reparatie kun je bij De Sneaker Reiniger Limburg terecht.

Hierna kun je binnen enkele werkdagen je schoenen weer schoon ophalen.

Meer pick up Points zijn op dit moment te vinden in Amsterdam,  Apeldoorn, Deventer, Doetinchem. Klik hier voor alle LOCATIES.

Heb je vieze sneakers thuis liggen, breng ze dan snel naar De Sneaker Reiniger. Lovin’ them clean! Breng ze of stuur ze naar De Sneaker Reiniger van het Zuiden. Beek, Venlo, Sittard, Echt, Roermond, Maastricht, America, ik zie ze graag verschijnen.

stoom reiniging

Sneakers laten schoonmaken Groningen tot Amsterdam

Woon je in Rotterdam of Tilburg of helemaal in Leeuwarden en heb je vieze sneakers of vlekken die je er niet meer uit krijgt? Stuur dan je sneakers op via een pakket dienst naar De Sneaker Reiniger.

Ik zorg ervoor dat je binnen enkele werkdagen je schone schoenen weer thuisbezorgd krijgt. Gemakkelijk en snel, ook aangetekend versturen behoort tot de mogelijkheden. klik op de webshop voor meer info:

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95