Sneakers laten schoonmaken Amsterdam

Sneakers laten schoonmaken Amsterdam? Vanaf nu kun je 7 dagen per week in de hoofdstad Amsterdam terecht om je sneakers te laten reinigen door De Sneaker Reiniger. Laat je vieze sneakers of schoenen nu bij droppoint Zonnestudio Vision achter en haal je schone en frisse sneakers weer hier op na een paar werkdagen.

Sneaker cleaning in Amsterdam, locatie van Woustraat 229

Ik behandel jouw vieze sneakers met een speciale stoomreiniger, en ik verwijder vlekken en viezigheid met de beste schoonmaakproducten.

Voor elke soort sneaker of schoen kun je bij mij terecht, of het nu je Nike Air Max is of je Asics Gel Lyte. En ook voor exclusieve sneakers kun je bij sneaker cleaning Amsterdam terecht. Denk hierbij aan Louboutin, Nubbik of ETQ en Balenciaga en Alexander McQueens.

veter schoonmaken

Boek, drop and clean!

Boek online een reinigingspakket, betaal met IDEAL. Breng je sneakers langs bij het drop point zonnestudio Sunvision aan de Van Woustraat 229.

Sneakers laten schoonmaken Amsterdam. Vanuit heel Amsterdam en omstreken gemakkelijk te bereiken, met parkeerplekken voor de deur. En 7 dagen per week geopend, zelf avonds.


Laat je sneakers na het reinigen door mij behandelen met Nano Protect en je sneakers blijven langer beschermt tegen water en vuil. Ook behandel ik sneakers met een ozon behandeling, waarbij nare geurtjes geen kans maken.

Service en vakmanschap De Sneaker Reiniger

Drop jij je sneakers bij De Sneaker Reiniger, of koop de beste sneaker cleaners om je sneakers zelf schoon te maken. Ik heb diverse sets samengesteld zodat je voor elke soort sneaker of vervuiling aan de slag kan gaan.

de sneaker reiniger
Sneakers laten schoonmaken Amsterdam

Sneaker reparatie Amsterdam

Ook voor reparaties aan sneakers en bijvoorbeeld een verfbeurt ben je bij mij aan het goede adres. Zo doe ik hielvoering reparaties en midsole repaints aan jouw favoriete kicks. Wilje weten wat een reparatie kost, stuur mij dan een foto van de schade. En binnen 12 uur ontvang je van mij een offerte met een scherpe prijs voor jouw sneakerherstel.

Nike Sb Cleaning
Nike SB Lobster schoongemaakt door De Sneaker Reiniger

Bezoek De Sneaker Reiniger aan De Van Woustraat 229 in Amsterdam

sneakers ontgelen
ontgelen door De Sneaker Reiniger Amsterdam
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95