150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Sneakers laten reinigen Utrecht

Ben je op zoek naar een sneakercleaner in Utrecht? Sneakers laten reinigen Utrecht? De Sneaker Reiniger is hier druk mee bezig, en wellicht kun jij mij een stap verder helpen met het vinden van de perfecte locatie?

Drop Point De Sneaker Reiniger Utrecht?

Op dit moment heeft De Sneaker Reiniger nog geen drop point of locatie in Utrecht, maar daar breng ik graag spoedig verandering in. Daarom ben ik op zoek naar een locatie die 7 dagen per week geopend is en het leuk vindt mijn concept te versterken in Utrecht. Ben of ken jij die zonnestudio, sportschool of andere locatie breng me dan in contact en ontvang een leuke verrassing als het drop point slaagt.

20211221 101518
Sneaker Cleaning Utrecht

Vieze sneakers in Utrecht, wat dan?

Geen droppoint? Maar wel is het op dit moment mogelijk om vanuit Utrecht je vieze sneakers naar de werkplaats in Wichmond toe te sturen. Je kiest dan tijdens het boeken van jouw cleaning voor opsturen naar de werkplaats in plaats van een locatie. Doe de sneakers in een doos en verstuur deze via de pakketdienst naar mij toe, en bij veel van mijn pakketten zit de retourzendig er gratis bij.

Stap 1: boek een pakket en kies voor toesturen aan de werkplaats

Stap 2: verstuur de sneakers via de pakketdienst

Stap 3: ontvang je schone sneakers weer thuis.

Na ontvangst van jouw sneakers ga ik ze cleanen of repareren, en vaak al binnen 2 of 3 werkdagen ontvang je de schoenen weer helemaal fris retour aan jouw huisadres. Gemakkelijk en snel geregeld.

online schoenmaker
Sneakers verzenden vanuit Utrecht

Sneaker Reparatie Utrecht

Ook voor reparatie en onderhoud van schoenen en sneakers kun je bij mij terecht, heb je een vraag hierover? Stuur dan een foto of vraag naar mij toe via de gebruikelijke kanalen. Ik kan je zolen vervangen, een nieuwe hielvoering plaatsen en nog veel meer.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95