150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Sneakers huren of sneakers leasen

Sneakers huren of leasen?

Sneakers huren. Langzaam zien we een nieuwe trend ontstaan in retail land, bezit is niet meer key! Wasmachine,s, Auto,s maar ook kleding kunnen tegenwoordig gehuurd worden. Waarom zou je nog iets willen bezitten wat je 80 procent van de tijd niet gebruikt. En zo is dat ook met sneakers, met een sneakerwaarde van gemiddeld 200 euro ben je per jaar zo 2  duizend euro aan sneakers kwijt. En dan staan ze de meeste tijd ook nog eens in de kast, en sneakers zijn er toch om te rocken!

Dus kun je nu ook sneakers huren of leasen, wil je naar een feestje met dure Nike Air Max Parra? Maar geen duizenden euro,s hier voor over, dan is huren of leasen een goed alternatief.

Hoe werkt Sneakers huren?

Stel je gaat een weekendje stedentrip Rome doen, maar je wilt hierbij graag de nieuwe Adidas Yeezy Boost rocken? Huur of lease ze dan voor het weekend. Natuurlijk moet je er voorzichtig mee omgaan, maar met de sneaker verzekering hoef je niet bang te zijn voor gekke ongelukjes. 

patta3

Abonnement sneakers huren?

Wil je helemaal geen sneakers meer bezitten? Sluit dan een abonnement af en ontvang elke 2 weken de nieuwste sneakers in jouw maat. Hiermee loop je er altijd fresh bij en je bent geen 1000 euro in de maand kwijt aan winkelwaarde. Je vrienden gaan gek worden elke keer als ze jouw zien op de meest gave kicks.

Altijd verzekerd van de mooiste en leukste sneakers, geen overbodige schoenen meer in je kast. Ruimte in huis!

balenciaga

Vanaf wanneer kan dit?

Ik ben druk bezig de laaste hand te leggen aan het assortiment en de website, maar vanaf 2020 kun jij bij ons terecht voor het huren van je favoriete sneakers. Bezoek ons snel op www.rentasneaker.nl

De Sneaker Reiniger

Je sneakers laten schoonmaken door een vakman, met de beste producten en materialen. Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn! Heb je oude, licht versleten schoenen of sneakers in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga er graag mee aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuw: Mijn Cleaning Formule

premium set

Complete set

Van 27,95 voor 24,95