Sneakers schoonmaken met stoom

Sneakers schoonmaken

Sneakers zijn de trend en veel mensen hebben meerdere paar sneakers in huis. Het probleem met sneakers is dat ze snel vies worden, zeker witte en suede sneakers. De Sneaker Reiniger gebruikt een techniek met stoom om de sneakers helemaal schoon te maken en schoon te houden.

Sneakers schoonmaken is helaas niet zo eenvoudig. Van te hard schrobben gaan ze snel kapot.
Sommige mensen stoppen ze in de wasmachine, dit kan de sneakers blijvend beschadigen. Doe dit niet, ik kan je verder helpen.

sneakers schoonmaken stoom

Maar De Sneaker Reiniger maakt je sneakers schoon met een speciale stoomreiniging.
De stoomreiniger die ik gebruik biedt de perfecte oplossing:  ik reinig je sneakers vlekkeloos met stoom en speciaal voor sneakers geschikte reinigingsmiddelen.

Met stoom vlekken verwijderen

Veel vlekken zitten er vaak al wat langer in, en dat maakt het verwijderen van deze vlekken lastig. Daarom heb ik een speciale methode ontwikkeld om sneakers met stoom schoon te maken. Door stoom zorg ik ervoor dat de vlekken loslaten in bv. suede, nubuck en mesh. De stoomreiniger krijgt bijna alles schoon, door een combinatie van stoom onder hoge druk en een instelbare temperatuur. Doordat het materiaal eerst krimpt en dan rekt, laat het vuil aan de oppervlakte los.

Deze nieuwe manier van sneakers schoonmaken maakt het mogelijk om de schoenen van binnen en van buiten compleet schoon te krijgen.

Sneaker Ozon-behandeling

Naast de stoomreiniger werk ik ook met een ozon apparaat, deze zorgt ervoor dat de schoen goed droogt en nare geurtjes verdwijnen. De ozonlamp zorgt dat bacterien en nare geurtjes worden afgebroken. Je sneakers zijn na mijn behandeling weer schoon en fris.

sneakers ozon
Ozon behandeling

Wil je toch zelf aan de slag met je sneakers, dat begrijp ik ook. Daarom heb ik een fijne selectie gemaakt van Rokxk sneakercleaners, de beste Sneaker reinigings producten van het moment. Om deze te bestellen klik hier:

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95