Sneakers beschermen, gegarandeerd langer schoon

Sneakers beschermen tegen alle weersinvloeden, en tegen vlekken en verwering van de zon. Met je mooie sneakers wil je natuurlijk naar buiten, maar wat als ze vies worden? Wees dit voor en zorg dat je niet uit huis gaat zonder dat je sneakers beschermt zijn. Er zijn op de markt vele protect en bescherm sprays verkrijgbaar. En ik heb er al aardig wat getest en voorbij zien komen. En ik blijf bij 1 favoriet topproduct, namelijk Shoeboy’s Nano Protect of sneaker spray.

pet schoonmaken
Pet beschermen met Sneaker protect

Sneakers beschermen

Na elke cleaning die ik als Sneaker reiniger uitvoer geef ik de keuze om de schoenen in te laten sprayen. Zo zorg je ervoor dat vuil niet makkelijk hecht aan je favoriete schoen. Zie hieronder de 2 protection sprays waarmee ik het liefst werk.

Collonil Carbon protection spray

Een topper in zijn soort, een ongelofelijk goede beschermings-spray waarmee je sneakers echt lang beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf.

Zeer gemakkelijk op te brengen daar op 20cm. afstand je sneakers in te spuiten, herhaal dit elke 3 weken om je sneakers lang schoon en fris te houden. Dit product is geschikt voor alle materialen, dus ook voor je pet, tas of normale schoenen.

Er ontstaan een onzichtbare film over je sneaker, die ook nog eens biologisch afbreekbaar is. Dus goed voor je sneakers en goed voor het milieu.

Carbon Lab Odor Cleaner

SB Nano Protect spray

Mijn favoriet! Een iets sterkere spray, een echte Nano coating Spray. Met Nano technologie worden de materiaal-poriën van de sneaker gesloten. Dit betekent dat vuil en water gewoon van je sneaker afglijdt.

Ik adviseer deze spray als je het echte vuil gaat opzoeken, zoals zand, modder en regen.

Een spray die gemakkelijk aan te brengen is, houdt 20cm. afstand en spuit de gehele sneaker in. Laat het 5 minuten drogen en je kunt rocken. Herhaal deze behandeling 1 x per 2 weken en je sneakers blijven echt veel langer netjes. 

nano protect

Ga je echt een festival met modder bezoeken dan adviseer ik je om je oude sneakers aan te doen. Of als je de vlekken en vuil verwijderd wilt hebben de sneakers langs te brengen bij De Sneaker Reiniger. Ik ga graag aan de slag met jouw vieze schoenen, en ik behandel ze daarna graag met een Nano Protect en sneaker spray. Dan kun je er ook weer een ronde tegenaan.

De Sneaker Reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.