Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Sneakers beschermen, protect en shield

sneakers beschermen

Sneakers beschermen

Bescherm je sneakers tegen weersinvloeden, vlekken en verwering van de zon. Met je mooie sneakers wil je natuurlijk naar buiten, maar wat als ze vies worden? Wees dit voor en zorg dat je niet uit huis gaat zonder dat je sneakers beschermt zijn. Er zijn op de markt vele protect sprays verkrijgbaar.

En ik heb er al aardig wat getest en voorbij zien komen. En ik blijf bij 1 topproduct, namelijk Shoeboy’s Nano Protect of sneaker spray.

pet schoonmaken

Na elke cleaning die ik als Sneaker reiniger uitvoer geef ik de keuze om de schoenen in te laten sprayen. Zo zorg je ervoor dat vuil niet makkelijk hecht aan je favoriete schoen.

Collonil Carbon protection spray

Een topper in zijn soort, een ongelofelijk goede beschermings-spray waarmee je sneakers echt lang beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf.

Zeer gemakkelijk op te brengen daar op 20cm. afstand je sneakers in te spuiten, herhaal dit elke 3 weken om je sneakers lang schoon en fris te houden. Dit product is geschikt voor alle materialen, dus ook voor je pet, tas of normale schoenen.

Carbon Lab Odor Cleaner

SB Nano Protect spray

Mijn favoriet! Een iets sterkere spray, een echte Nano coating Spray. Met Nano technologie worden de materiaal-poriën van de sneaker gesloten. Dit betekent dat vuil en water gewoon van je sneaker afglijdt. Ik adviseer deze spray als je het echte vuil gaat opzoeken, zoals zand, modder en regen.

Een spray die gemakkelijk aan te brengen is, houdt 20cm. afstand en spuit de gehele sneaker in. Laat het 5 minuten drogen en je kunt rocken. Herhaal deze behandeling 1 x per 2 weken en je sneakers blijven echt veel langer netjes. 

nano protect

Ga je echt een festival met modder bezoeken dan adviseer ik je om je oude sneakers aan te doen. Of als je de vlekken en vuil verwijderd wilt hebben de sneakers langs te brengen bij De Sneaker Reiniger. Ik ga graag aan de slag met jouw vieze schoenen, en ik behandel ze daarna graag met een Nano Protect en sneaker spray. Dan kun je er ook weer een ronde tegenaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!