150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Sneakers beschermen, gegarandeerd langer schoon

Sneakers beschermen tegen alle weersinvloeden, en tegen vlekken en verwering van de zon. Met je mooie sneakers wil je natuurlijk naar buiten, maar wat als ze vies worden? Wees dit voor en zorg dat je niet uit huis gaat zonder dat je sneakers beschermt zijn. Er zijn op de markt vele protect en bescherm sprays verkrijgbaar. En ik heb er al aardig wat getest en voorbij zien komen. En ik blijf bij 1 favoriet topproduct, namelijk Shoeboy’s Nano Protect of sneaker spray.

Sneakers beschermen, stappenplan

Belangrijk is om de volgende stappen door te lopen voor de ultieme bescherming van jouw sneakers of pet.

  • clean je sneakers met een goede sneakercleaner
  • laat de sneakers op kamertemperatuur drogen
  • spray de sneakers vanaf 30cm. helemaal in met sneaker protector
  • herhaal bovenstaande stappen elke 30 dagen.

pet schoonmaken
Pet beschermen met Sneaker protect

Collonil Carbon protection spray

Een topper in zijn soort, een ongelofelijk goede beschermings-spray waarmee je sneakers echt lang beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf.

Zeer gemakkelijk op te brengen daar op 20cm. afstand je sneakers in te spuiten, herhaal dit elke 3 weken om je sneakers lang schoon en fris te houden. Dit product is geschikt voor alle materialen, dus ook voor je pet, tas of normale schoenen.

Er ontstaan een onzichtbare film over je sneaker, die ook nog eens biologisch afbreekbaar is. Dus goed voor je sneakers en goed voor het milieu.

SB Nano Protect spray

Mijn favoriet! Een iets sterkere beschermings-spray, een echte Nano coating Spray. Met Nano technologie worden de materiaal-poriën van de sneaker gesloten. Dit betekent dat vuil en water gewoon van je sneaker afglijdt.

Ik adviseer deze spray als je het echte vuil gaat opzoeken, zoals zand, modder en regen.

Een spray die gemakkelijk aan te brengen is, houdt 20cm. afstand en spuit de gehele sneaker in. Laat het 5 minuten drogen en je kunt rocken. Herhaal deze behandeling 1 x per 2 weken en je sneakers blijven echt veel langer netjes. Een spray zonder risico en met een extreem sterke beschermlaag.

Crep Protect, ultimate spray

De bekendste en meeste verkochte sneaker protection spray op de markt. Dit product van Crep is zeer geliefd onder sneakercollectors en niet zonder reden. Deze spray blijft het langste werkzaam in verhouding met de andere protectors.

Omdat dit een krachtige spray is raad ik je aan om voorzichtig te zijn met sneakers van verschillende materialen en kleuren. Test eerst op een onopvallende plek wat de spray doet bij jouw schoen. Deze spray elke 30 dagen herhalen voor het beste resultaat.

Sneakers beschermd opbergen

Wil je sneakers een tijdje niet dragen, of opbergen voor later gebruik of verkoop? Denk er dan eens over na om ze in te sealen in krimpfolie, dit kun je gemakkelijk zelf doen. Via mijn webshop verkoop ik 2 formaten sealfolie om je sneakers per stuk goed in te pakken.

En nadat je ze in plastic hebt gesealt, berg ze donker en vooral droog op. In een schoenendoos op een vochtvrije plek. Voor de zekerheid kun je er nog een vochtvreter bij zetten voor een stukje extra veiligheid. Want vocht en schoenen is geen goede combinatie, hiervan kan een zool namelijk vergaan (hydrolyse).

Bestel hieronder krimpfolie voor jouw sneakers:

Ga je echt een festival met modder bezoeken dan adviseer ik je om je oude sneakers aan te doen. Of als je de vlekken en vuil verwijderd wilt hebben de sneakers langs te brengen bij De Sneaker Reiniger. Ik ga graag aan de slag met jouw vieze schoenen, en ik behandel ze daarna graag met een Nano Protect en sneaker spray. Dan kun je er ook weer een ronde tegenaan. Sneakers beschermen met de protectors van De Sneaker Reiniger.

De Sneaker Reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuw: Mijn Cleaning Formule

premium set

Complete set

Van 27,95 voor 24,95