Sneakers Apeldoorn

Sneakers Apeldoorn, je sneakers laten cleanen in Apeldoorn, een nieuwe service voor jouw vieze Sneakers. Heb je nog een paar hele vieze sneakers thuis staan? Of zitten er vlekken in je sneaker die je er niet meer uitkrijgt? Sneakers Apeldoorn.

Breng dan je sneakers naar De Sneaker Reiniger, nu ook in sneakers Apeldoorn.

Boek online je pakket en drop ze bij onze vestiging Suncare Apeldoorn, Snijdersplaats 3

De Sneaker Reiniger is een vakman die je sneaker de behandeling geeft die ze verdienen. Gemakkelijk en snel geregeld via de webshop.

hak reparatie schoen

Ik zorg ervoor dat vlekken verwijderd worden. En dat je sneaker er weer uit ziet als toen je hem voor het eerst uit de doos haalde. Met speciale technieken zorg ik ervoor dat nare geurtjes verdwijnen.

Geel geworden zolen weer wit krijgen en ook voor kleine reparaties kun je bij mij terecht. Ik reinig met de hand met de beste producten die er verkrijgbaar zijn.

air max schoonmaken
Frank De Sneaker Reiniger Apeldoorn

Waar kan ik terecht met mijn vieze sneakers?

Op een paar plekken vindt je drop and pick up points en nu dus ook in Sneakers Apeldoorn.

Je kunt 7 dagen per week je vieze sneakers droppen bij Suncare Apeldoorn, Snijdersplaats 3.  Gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of trein. Parkeer gelegenheid voor de deur. En bijna elke avond tot 22 uur geopend. Er is dus niks meer wat je tegenhoudt om je vieze sneakers te dropen bij De Sneaker Reiniger in Apeldoorn.

Breng je sneakers bij mij langs en binnen enkele werkdagen kun je ze weer ophalen. Betaal gemakkelijk vooraf via IDEAL of PAYPAL. Als de sneakers weer klaar liggen ontvang je van ons een sms of email bericht.

veter schoonmaken

Woon je niet in de buurt van een drop point dan kun je de sneakers ook naar mij toe sturen, dit kan ook aangetekend. Ik kan met alle soorten sneakers voor je aan de slag, Leer, Mesh, Suede, Hoog of lage sneakers. Kom maar op met die vlekken en viezigheid!

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95