150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Sneakercleaner Amersfoort

Sneakercleaner Amersfoort, ben jij op zoek naar de beste sneakercleaner van Amersfoort? Zoek dan niet verder, De Sneaker Reiniger staat klaar voor jouw vieze schoenen en sneakers. Voor elke vlek of vervuiling heb ik een oplossing, en gemakkelijk online geregeld. Vakmanschap en liefde voor sneakers en schoenen, De Sneaker Reiniger in Amersfoort.

air max wassen

Drop point Sneakercleaner Amersfoort

Op dit moment zijn we druk zoekende naar een drop en pick up point in Amersfoort, tot die tijd zijn we dichtbij met drop points in Almere, Apeldoorn en Amsterdam. Is dit niet bij jou in de buurt, stuur ze dan via de pakketdienst naar de werkplaats. Gemakkelijk en snel geregeld, en in vele gevallen is de retourzending nog gratis ook.

Ben je benieuwd of jouw project geschikt is voor onze service, stuur dan een foto via de gebruikelijk weg zoals instagram of mail. Binnen 24 uur ontvang je een passende offerte voor jouw project of reparatie.

De Sneaker Reiniger voor heel Nederland

We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons werkgebied, heb jij de gouden tip voor ons dan horen wij dit graag. Vooral in Utrecht, Amersfoort en Arnhem zouden wij erg graag uitbreiden met het concept De Sneaker Reiniger. Dus weet jij een goed adres, breng ons in contact.

Frank De Sneaker Reiniger
Frank De Sneaker Reiniger

Vakmanschap en liefde voor sneakers

Ik ga graag aan de slag met jouw sneakers, of het nu om cleanen of om repareren gaat. In de werkplaats weet ik met de meest moderne technieken en gereedschap sneakers weer een 2e leven te geven. Naast sneakers kun je ook bij mij terecht met laarzen, schoenen en sportschoenen. Ook verkoop ik in de webshop complete cleaning sets om zelf aan te slag te gaan met je vieze sneakers.

Is je zool of outsole versleten, ik kan deze vervangen met een passende zool. Ook een kapotte hielvoering is een reparatie die ik bijna dagelijks voorbij zie komen in de werkplaats.

ontgelen midsole
Zool ontgelen Sneakercleaner Amersfoort

Sneakercleaner Amersfoort, De Sneaker Reiniger voor elk project. Ben je op zoek naar 2e hand sneakers? Neem dan eens een kijkje op www.refurbishedsneakers.nl

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95